Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitelka (35) měla sex se žákem (15): Dostala šest let natvrdo, manžel na ni chce počkat

Autor: ran - 
12. března 2021
20:25

Učitelka ze základní školy Kandice Barberová (35) z anglického Wendoveru si na začátku března u soudu vyslechla verdikt za sex s nezletilým - půjde si sednout na 6 let za mříže. Její současný manžel Daniel (38) tvrdí, že na ni počká. „Úplně jí propadl,“ říkají jeho přátelé.

Barberová je matkou tří vlastních dětí (10, 14 a 16) a dvou nevlastních. S bývalým manželem se rozvedla, když odmítl mít pohlavní styk ve čtyřech. Odešla od něj k zahradníkovi své matky. Podle bývalých milenců a Danielových přátel má nesmírný sexuální apetit, který se stále snažila ukájet, jak se dalo.

Podle deníku Daily Mail u soudu mimo jiné zaznělo, že si prý Barberová podle vlastních slov uvědomila, že jí manželský život nevyhovuje, a tak začala hledat sex jinde. Bohužel si ale vybrala svého studenta. Podle rozsudku mu posílala nahé fotky s otázkami typu „Máš radši moje prsa, nebo zadek?“ a poté, co s ním vyjela za město a na výletě se s ním vyspala, hrozila mu, že ho zničí, pokud o jejich nezákonném vztahu někomu řekne (v Británii je hranice pro legální sex 16 let - pozn. red.).

Měla ráda mužskou pozornost, podle jednoho z bývalých milenců „to“ ale chtěla moc často, prý i šestkrát denně. Webu deníku Daily Mail se milenec svěřil, že to vydržel dva roky, pak už to nedával. „Ráda to dělala venku, v autě, v zahradě, v lese, kdekoli. Třeba jsme někam jeli a ona řekla, ať zastavím, že to na ni přišlo,“ řekl. Jinak o ní řekl, že jako člověk (ale i jako žena a matka) je úžasná, ale že nechápe, proč si musela pro sebe vybrat zrovna dítě. „Nechápu, že byla tak blbá,“ kroutil hlavou.

Přestože Barberovou pustí až za šest let a přestože ví, co všechno udělala špatně, manžel Daniel jí chce zůstat věrný a počkat na ni, než vyjde z vězení. Jeho přátelé řekli pro deník Sun, že ho nechápou. „Nikdo by mu neměl za zlé, kdyby práskl dveřmi a v životě už ji nechtěl vidět,“ řekli. „Doslova jako by propadl nějakému jejímu kouzlu. Ta ženská má štěstí, že až vyjde ven, bude mít někoho, u koho najde pochopení,“ dodali.

Aby se ovšem po propuštění nedivila. Šest let je dlouhá doba a soudce její činy označil za odporné a opovrženíhodné. Danielovi se ještě vše může rozležet v hlavě. „Zneužila důvěry dítěte ve své péči a uvrhla ho do problémů. A udělala to jen a pouze pro své povyražení,“ uvedl soud.

Místo toho, aby chlapec studoval a připravoval se na vyšší stupně vzdělání, se kvůli soudním stáním a dalšímu nepříjemnému dění kolem něj přestal soustředit na školu. Člověk, který mu měl být při studiu oporou, mu místo toho připravil největší trable jeho života.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání