Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milovičtí strážníci byli v šoku: Z údajného hada v záchodě se vyklubalo něco jiného

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: iStock)
Autor: DH - 
18. února 2021
12:48

Kuriózní zásah si během uplynulého týdne připsala městská policie v Milovicích ve Středočeském kraji. Hlídka vyjela na oznámení ženy o údajném hadovi v záchodové míse. Na místě ovšem strážníci nalezli něco mnohem prostšího.

Hlídka městské policie po oznámení od dotyčné ženy okamžitě vyjela na určené místo vybavena vším, co by mohlo při odchytu neznámého tvora pomoci. Zásada zní, že pokud policista neví, co za zvíře odchytává, počítá s tím nejhorším.

„Strážníci na místě ještě přemýšlejíce, jak velký had se asi do záchodové mísy vejde, zda se vydat na odchyt s přepravkou a odchytovou tyčí na psy nebo se vyzbrojit jutovým pytlem a kleštěmi na hady se s odvahou a profesionálním výrazem Stevena Irwina vydali do zmíněného bytu,“ uvedla MP Milovice na svém facebookovém účtu.

Strážníci v bytě zjistili, že majitelka duchapřítomně zavřela záchodové prkénko a zatížila ho elektronikou tak, aby zvíře nemohlo nikam utéct. Nakonec se jeden ze strážníků odvážil a chystal se zhodnotit situaci i velikost zvířete. To, co ovšem nalezli uvnitř, bylo zcela něco jiného.

„Jelikož k žádnému napadení strážníka hadem nedošlo, strážníci se proto rozhodli tento neidentifikovatelný hadí předmět odhalit rozsvícením světla na wc. Identifikace předmětu se náhle ukázala jako snadná a špatně spláchnutý 'had' byl strážníky ještě jedním spláchnutím zlikvidován,“ ukončila vtipně příspěvek městská policie. Závěr zásahu byl tak mnohem prostší, než se na první pohled mohlo zdát.

Citronel ( 18. února 2021 17:20 )

bre-burda ( 18. února 2021 16:04 )

Její starej položil takovej kabel, že nevěřila vlastním očím. Místo hada hadice! - To jiná baba stála v lese nad podobným exkrementem. "Je to houno - není to houno!?" přemýšlí. Pak kousek nabere prstem a olízne. "Je to houno! Fuj, ještě, že jsem do toho nešlápla.

begonie ( 18. února 2021 15:04 )

Ještě jí ten výjezd včetně odchytového vybavení a následné spláchnutí onoho "hada" měli naúčtovat

Jelimanek ( 18. února 2021 13:35 )

Z hada se vyklubalo vobyčejný ĥ○ṿn○ jako cep!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání