Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Oblíbená televizní reportérka (†47) náhle zemřela! Zůstaly po ní 3 malé děti

Autor: rc - 
12. února 2021
14:19

Američtí diváci oplakávají Katherine Creagovou. Sedmačtyřicetiletá reportérka televize WNBC náhle zemřela ve středu v noci. Příčina úmrtí mámy tří malých dětí je neznámá. Katherine však neměla trpět žádnou vážnou nemocí.

Američanka Katherine Creagová byla oblíbená reportérka, která pracovala pro televizní stanici WNBC v New Yorku. Pro televizní společnost začala pracovat v roce 2011 a každé ráno televizní diváky informovala o aktuálním dění v pořadu Today in New York (Dnes v New Yorku).

„Deset let byla Kat jedním z našich základních kamenů, v každé situaci byla ochotná pomoci, ať už to byl kolega v nouzi, nebo směna, kterou bylo třeba pokrýt. Byla zábavná, chytrá a neoblomná. A dokonce i v těch nejtěžších chvílích byla jasným světlem, pohotová s laskavým slovem a úsměvem,“ popsala svou kolegyni viceprezidentka zpravodajství Amy Morrisová pro NBC New York.

Na svém účtu na sociální síti Twitter Katherine o své práci píše: „Spánek, co to je? Jdu do práce, když se vy vracíte domů z nočního klubu.“ Kolegové ji popisují jako ženu, která sršela energií. Všechny proto šokovala a zděsila zpráva, že ve středu v noci náhle zemřela. Podle informací britského deníku Daily Mail Katherine neměla trpět žádnými zdravotními problémy.

„Katherine Creagová se věnovala komunikaci s Newyorčany a sdílení jejich příběhů. Neúnavně pracovala pro naše město. Vyjadřuji hlubokou soustrast její rodině, přátelům a celé komunitě,“ napsal na sociální síť Twitter starosta města Bill de Blasio.

VIDEO: Proč mozek někdy ničí vlastní ochránci?

Tara-Tara ( 12. února 2021 18:39 )

pochybuji, že tuto osobu někdo tady zná

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání