Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt blonďaté moderátorky: Leoně (†32) naskákaly zničehonic modřiny

Autor: shp - 
2. ledna 2017
18:25

Byla to profesionální moderátorka, milující maminka i manželka a zářila štěstím. V životě jí nic nechybělo. Slovenka Leona Kočkovičová Fučíková (†32) však záhadně zemřela při silvestrovské lyžovačce s rodinou. Dva dny před její náhlou smrtí jí zničehonic naskákaly modřiny. Tehdy ještě nikdo netušil, jaká tragédie se blíží.

Z Nízkých Tater, kam Leona vyrazila lyžovat, se bohužel už živá nevrátila. Zdrcený manžel řekl Novému Času, co smrti jeho milované ženy a maminky dvou malých dcer předcházelo. Pomoci se jí už nedalo a nikdo nemohl tušit, jakou nemocí trpět. Nic navíc nenasvědčovalo tomu, že je nemocná.

„Bohužel nás navždy v sobotu večer opustila naše milovaná manželka a maminka. Umřela na následky masivního krvácení do mozku, které bylo způsobené akutní leukémií, kterou jí lékaři diagnostikovali až po tom, co jí transportovali do nemocnice,“ řekl Leonin manžel Ivan Kočkovič. Z její ztráty se nedokáže vzpamatovat.

Nic jsme netušili, byla zdravá. Byla pravidelným dárcem krve. Asi dva dny před tím měla modřiny a připisovali jsme to tomu, že se udeřila při lyžování o turniket. Při večeři si začala stěžovat, že jí píchá v prstech na pravé ruce. Tak jsme šli hned do nemocnice,“ dodal zdrcený manžel, který o bolestivé ztrátě nedokáže více mluvit.

martinaha ( 2. ledna 2017 22:08 )

u vás nekontrolujú odobratú krv? u nás áno.

martinaha ( 2. ledna 2017 20:57 )

Ty ako vieš čo jej bolo? Bol si tam? Never každej blbosti.

srdcovadama111 ( 2. ledna 2017 20:06 )

 DÁRCE KRVE MÁ AKUTNÍ LEUKÉMII A DOKTOŘI TO NEVĚDĚLI? KDO ASI DOSTANE DO ŽIL JEJÍ DANAJSKÝ DAR.....

londynskypes ( 2. ledna 2017 19:28 )

chudak krásná paní a ...jeji rodina

PETR_50 ( 2. ledna 2017 18:56 )

Tedy měla.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání