Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt blonďaté reportérky: Leona zemřela při silvestrovské lyžovačce

Autor: els - 
1. ledna 2017
17:42

Velká rána zasáhla nejen televizi RTVS, ale především všechny blízké, když skonala Leona Kočkovičová Fučíková (†32). Mladá slovenská reportérka zemřela velmi náhle a okolnosti její smrti jsou zatím nevyjasněné.

Mladá reportérská hvězda si užívala silvestrovskou lyžovačku, když se jí udělalo z ničeho nic zle. Okamžitě šla na pohotovost, ale ani lékařská pomoc nezabránila náhlému konci. Leona zemřela ještě před půlnocí a nového roku se tak už nedožila. Více podrobností okolo její nečekané smrti zatím není známo.

„S lítostí a velkým smutkem jsme přijali smutnou zprávu, že nás náhle opustila naše přítelkyně, kolegyně a vynikající redaktorka Leona Kočkovičová Fučíková. V myslích jsme s její rodinou,“ řekl Novému času vedoucí zpravodajství a publicistiky televize RTVS Lukáš Diko.

Leona Kočkovičová Fučíková nejprve připravovala reportáže pro krimi zprávy na slovenské televizi JOJ a posléze začala působit v televizi RTVS. Zde byla nadanou redaktorkou, které práce v terénu padla jako ulitá.

pfoto1 ( 8. ledna 2017 09:59 )

„Byl jsem v šoku.“ Tmavý model a muslim z letáku Lidlu promluvil o Češích Jsem také v "šoku"! Blesk začíná připomínat Otázky Václava Moravce a jeho pověstnou větu o čem se po dnešních Otázkách bude mluvit!? Bohužel v případě Blesku modifikovanou na: o čem dnes Blesk dovolí mluvit!? K výchově čtenářů používá několik možností. V případě, že se jedná o článek typu: kde se která hvězda jak opila a co tomu říkají sousedi, tak s diskusí není problém a nechá čtenáře (s prominutím) "vyblít" do sytosti. Ovšem k tématům, které čtenářům dokáží pohnout žlučí diskusi zásadně neotvírají, nebo jen na malou chvíli. Případně ji přepnou pouze na FB, který spousta lidí ze zásady nepoužívá, ale budiž diskuse by mohla běžet. To by ovšem nesmělo docházet k (jistě náhodné) technické poruše, kdy při rolování na stránce a pročítání diskuse se stránka sama přepne na hlavní článek Blesku. Tento jev je dlouhodobý a zaznamenal jsem jej již před zřízením "ministerstva pravdy", takže odtud vítr jistě nefouká. Poslední co mě napadá je, že se mě Blesk snaží ve své přehnané servilní (vůči komu?) horlivosti vychovávat. O to opravdu nestojím a žádám, aby jste svůj přístup přehodnotili. Děkuji Omlouvám se za tapetování v diskusi, se kterou příspěvek nesouvisí, ale nemám na vybranou.

tongou ( 2. ledna 2017 12:35 )

Tedy vážení diskutující zde jste jeden debil větší jak ten druhý.

PanHamasajt ( 2. ledna 2017 11:23 )

Fučíková a je fufuč nebo jen fuč, kdyby se jmenovala jen kočkovič tak si vyleze na strom a tam mohla prdet a ne jak ted- do hliny

aIIahakbar ( 1. ledna 2017 20:17 )

Jenom na Vánoce, Silvestra a Velikonoce. To stačí, nebudu tvoji starou zase tolik rozmlsávat.

aIIahakbar ( 1. ledna 2017 18:48 )

Já vylížu raději tvoji starou, jako včera.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání