Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadná smrt novinářky Leony: Mladá maminka prý trpěla smrtelnou nemocí

Autor: lm - 
2. ledna 2017
11:33

Slovenská reportérka náhle zemřela během silvestrovské lyžovačky s rodinou. Leona Kočkovičová Fučíková (†32) upadla do kómatu a už se neprobrala. Co se mladé mamince dvou holčiček vlastně stalo?

Rodina moderátorky si poslední dny loňského roku užívala v Nízkých Tatrách. Podle informací serveru Pluska.sk bylo mladé mamince špatně už v pátek. Na svahu měla při lyžování i spadnout. Když se jí poté přitížilo během večeře s rodinou, okamžitě vyrazila na pohotovost, kde upadla do bezvědomí. Reportérku lékaři nechali transportovat do nemocnice v Banské Bystrici, ale bohužel to nepomohlo. Leona na Silvestra krátce před půlnocí zemřela.

Podle informací slovenského serveru Leonu měla postihnout náhlá mozková příhoda. Reportérce údajně praskla céva a začal ji otékat mozek. Deník Nový Čas napsal, že ji zabila akutní leukémie, o které nikdo nevěděl.

Po mladé mamince zbyly dvě malé dcerky. Spolu stihly ještě oslavit nejkrásnější svátky v roce. „Milý Ježíšku, děkuji ti za všechno, co jsi mi dosud poslal. Pošli mi: sešit, čepici, živou kočičku. Zdraví pro celou rodinu,“ přála si k Vánocům dcera reportérky Leonka. Bohužel ale přání sedmileté holčičky zůstalo nevyslyšené.

ladybug ( 2. ledna 2017 23:02 )

Leukemie není záhadou, ale proč to doktoři nezjistili z rozboru krve je záhadou. Mám leukemii už sedm let, ale chronickou, s tou se dá žít déle. Krevní rozbor odhalí přemíru bílých krvinek, to je jak se to zjistí.

PanHamasajt ( 2. ledna 2017 15:30 )

Fučíková a je fufuč nebo jen fuč, kdyby se jmenovala jen kočkovič tak si vyleze na strom a tam mohla prdet a ne jak ted- do hliny

balcarova3 ( 2. ledna 2017 15:20 )

je to neštěstí - hodně síly rodině....

sores ( 2. ledna 2017 14:32 )

Kdepak se ***l ten všemohoucí že vzal mladou matku dvěma dětem??? Jak by to asi kněz zdůvodnil? Je to doslova katastrofa když zemře mladý člověk navíc matka od malejch dětí. Říká se, zemře otec nejsou peníze, ale když zemře matka dětem zemře všechno!!!!

jaja1973 ( 2. ledna 2017 13:47 )

 Mala leukémiu o ktorej nevedela až keď prišla do nemocnice,že jej je zle a urobili vyšetrenia a prišli na to. Tak si uctite mladú ženu,po ktorej ostali dve malé deti. Tie konšpirácie čo píšete sú hlúpe a smutné zároveň....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání