Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podezřelá smrt v Borku: Vedle mrtvého muže ležela basebalka

Podezřelá smrt v Borku: Vedle mrtvého muže ležela basebalka. (ilustrační foto)
Podezřelá smrt v Borku: Vedle mrtvého muže ležela basebalka. (ilustrační foto)  (Autor: David Malík)
Autor: dce - 
2. ledna 2017
14:29

Smrt jedenatřicetiletého muže vyšetřuje policie na Pardubicku. Po hádce ho našli jeho příbuzní ležet na zemi před domem v bezvědomí. Vedle něj ležela baseballová pálka...

Mladý muž s přítelkyní se ve dvě ráno na Nový rok vraceli domů v Borku. Mužův otec, majitel místní ubytovny, poslal syna k nájemníkům, kteří stále ještě příliš hlasitě slavili Silvestra.

„Byl tam chvíli, slyšela jsem hádky, ničení skříní, nábytku a pak ho ten nájemník vyvedl ven,“ řekla serveru TN.cz svědkyně hádky. Muž měl mít v tu chvíli u sebe baseballovou pálku.

Tu vedle jeho bezvládného těla také příbuzní našli o pár minut později. Muž umíral na cestě před domem. Resuscitaci zahájili právě obyvatelé ubytovny. „Svítili jsme si jen mobily, dýchání z úst do úst, na chvíli se probral, pak se ale ztrácel, přestal mu být znát tep,“ dodala svědkyně.

Záchranáři se jej snažili hodinu resuscitovat, ale bez úspěchu. Pro zjištění příčiny mužovy smrti byla nařízena pitva. „Ta by měla proběhnout v pondělí,“ uvedl mluvčí policie Jiří Tesař. Na mužově těle údajně nebyly nalezeny žádné známky násilí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání