Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Obrovské neštěstí: Auto srazilo při sáňkování malou Danielku (†6), nehodu nepřežila

Aktualizováno -
19. ledna 2021
22:29
Autor: yks - 
19. ledna 2021
21:59

Velkou tragédií skončily v úterý odpoledne zimní radovánky teprve 6leté holčičky jménem Daniela, která sáňkovala z malého kopečku u domu v Liptovské Štiavnici a skončila pod koly automobilu. Řidič nestačil včas zastavit a nebohé děvčátko přejel. Neštěstí vyšetřuje policie.

Malá Daniela z Liptovské Štiavnice v okrese Ružomberok se už domů nevrátí. Jak uvedla slovenská televize Markíza, při sáňkování skončila pod koly osobního automobilu.

Řidič (66) červeného peugeotu, který se vracel z nákupu, nestačil na rychle se pohybující dítě zareagovat, i když sám rychle nejel. Zastavil ale až po 15 metrech, a to nestačilo.

Dítě skončilo zaklíněné pod automobilem, odkud ho vytáhli svědci neštěstí. Jak televize uvedla, oživování trvalo přes hodinu. Zachránit Danielčin život už se ale nepodařilo.

Tamní obyvatele to naprosto zdrtilo. „Myslím, že on to děvčátko opravdu neviděl. Jednoduše ten kopec je mírně vyvýšený a dítě mu spadlo rovnou pod přední kola,“ uvedl se slzami v očích starosta obce Dušan Lauko.

Okolnosti tragédie vyšetřuje policie.

Sonka M ( 13. dubna 2021 08:42 )

Ako nič nevieš o tom tak prestaň tu mudrovať.A dement si akurát ty,mohol/a by si prejaviť trochu súcitu,ani nevieš ako im je keď čítajú takéto komentáre.

villon ( 19. ledna 2021 22:24 )

Sáňkovat na silnici, kde jezdí auta, může jedině de.ment.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání