Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Z kamionu na Chrudimsku odletěl velký kus ledu: Vážně zranil řidičku!

Autor: rc - 
18. ledna 2021
18:39

Děsivá nehoda se stala  na Chrudimsku. Řidička skončila v nemocnici poté, co ji zasáhl led, který odlétl z kamionu, jenž jel před ní. Případem se zabývá policie.

Záchranná služba v pátek zasahovala u nehody na Chrudimsku. Řidička skončila v péči lékařů poté, co ji zranil kus ledu, který se uvolnil z kamionu jedoucím před ní. Led prorazil přední sklo u jejího vozidla a zranil ji. „Krátce po desáté hodině dopolední zasahovali záchranáři u dopravní nehody nedaleko Chrudimi. Řidička v osobním voze byla zasažena velkým kusem ledu, který odlétl z nákladního vozu, jedoucího před ní,“ uvedla záchranná služba Pardubického kraje na facebooku s tím, že žena utrpěla středně těžká zranění v horní polovině těla a byla převezena do pardubické nemocnice.

Případem se již zabývá policie, která zná identitu řidiče kamionu, z něhož měl led odlétnout. „Víme, o jakého řidiče pravděpodobně šlo, i vozidlo, ze kterého led měl spadnout. Nyní nehodu šetříme,“ uvedla mluvčí Lenka Vilímková pro Blesk.cz s varováním pro všechny řidiče. V případě, že si vůz neočistí a dojde k poškození, hrozí jim pokuta za přestupek až 2 000 Kč. „V případě zranění se postupuje podle lékařské zprávy, jaké zranění bylo osobě způsobeno,“ dodala mluvčí.

VIDEO: Středočeští policisté zasahovali ve středu v podvečer u smrtelné nehody těsně za hranicí hlavního města, kde zemřel řidič pod koly nejspíše vlastního kamionu. 

Video  Středočeští policisté zasahovali ve středu v podvečer u smrtelné nehody těsně za hranicí hlavního města, kde zemřel řidič pod koly nejspíše vlastního kamionu.  - CNC/David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání