Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tereza (24) stráví další Vánoce za mřížemi: Od dozorců dostala předčasný dárek

Autor: jel, chal - 
17. prosince 2020
05:01

Tereza H., která si v Pákistánu odpykává bezmála devítiletý trest, stráví ve vězení další Vánoce. Soud se jejím odvoláním do nového roku zabývat nezačne. Od dozorců však dostala předčasný vánoční dárek, který ji zahřeje.

Podle pákistánského novináře Alího Aršada dala vězeňská správa zavřeným ženám předčasný vánoční dárek. V Pákistánu je nyní celkem chladno, noční teploty se pohybují jen pár stupňů nad nulou, a tak uvězněné ženy dostaly nové teplé přikrývky. „Tereza poděkovala za krásný dárek a nyní si užívá spaní v teplé přikrývce,“ řekl Blesku novinář. Většinu času prý Tereza ve vězení tráví čtením knih.

Mladá Češka celý rok doufala, že letošní svátky už stráví doma se svou rodinou. Bohužel se tak nestalo, její odvolací řízení za celý rok neproběhlo, a tak musí Tereza strávit další smutné Vánoce ve vězení. Soud se do konce prosince jejím případem určitě zabývat nebude.

Situace ohledně šíření koronaviru se podle pákistánského novináře na konci roku rapidně zhoršila, proto dostali soudci od 14. prosince do 1. ledna volno. Soudy se v této době budou zabývat jen těmi nejdůležitějšími případy, mezi které ovšem Terezina kauza nepatří.

Hlůškovou zadrželi 10. ledna 2018 celníci na letišti v Láhauru. V jejím kufru našli téměř devět kilogramů heroinu, které se pokoušela dostat ze země. Za pašování drog byla v březnu nepravomocně odsouzena na osm let a osm měsíců ve vězení. Proti rozsudku se sice odvolala, řízení však doposud neproběhlo.

pepa991 ( 17. prosince 2020 15:18 )

na svobode ji nebylo nic dobry, ted vzala za vdek prochcanou deku po nemcach

Pepicek1953 ( 17. prosince 2020 14:55 )

slaví jen to co si sama zavařila

kamia ( 17. prosince 2020 12:22 )

Trest si zasloužila a odsedi si to do konce a bude ráda že žije.ale že je v českém.narode taková nenávist a nadřazenost je ostuda a hrůza.

dedeha ( 17. prosince 2020 10:56 )

Pekná baba. Bola. Keď vylezie z basy bude zodratá nepoužiteľná rašpľa.

Emma33 ( 17. prosince 2020 10:07 )

Naprosty souhlas. Jeji vina je jasna. Chtela penize bez prace, dylina jedna. Preji dokonceni trestu tam, kde je.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání