Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pašeračku Terezu zachvátil strach! Nováček ve hře může zničit její naději!

Autor: yks - 
20. ledna 2020
05:13

Už dlouhé dva roky trpí česká občanka Tereza Hlůšková (23) za mřížemi pákistánského kriminálu poté, co jí v zavazadle našli celníci bezmála 9 kilogramů heroinu. Poté, co byla nepravomocně odsouzena na 8 let a 8 měsíců vězení, se veškeré její naděje upínají k odvolacímu řízení.

Jenže pákistánská justice se opět nepředvedla. Po měsících průtahů teď dokonce opět změnili soudce, který má Terezin případ projednat! Je to už několikátá výměna a jen stěží si lze představit, že by nový posuzovatel Terezina případu měl v malíčku veškeré důležité detaily a důkazy její kauzy. V sázce je přitom velice mnoho.

„V případu modelky Terezy bylo nařízeno jednání na 21. ledna, ale soudce, který Terezu vyslechne, se změnil,“ informoval Blesk pákistánský zdroj. Jak uvedl, byl v odvolacím tribunálu nahrazen soudce Dogar a na jeho místo je nově jmenován soudce Šahíd Mahmúd Abbásí. „Tereza o tom byla informována dopisem a doufá v to, že během lednového stání dosáhne svého propuštění,“ uvedl rovněž zdroj Blesku.

Tereza ovšem nadále zbrojí, aby dosáhla svého cíle a byla zproštěna všech obvinění. „Podle mého zdroje z věznice Tereza napsala dopis svému novému právníkovi a vyjádřila mu plnou podporu,“ uvedl  zdroj Blesku s tím, že v záloze si mladá Češka ponechala i svého dřívějšího advokáta Ašgara Dogara, který má pomáhat s přípravou odvolací kauzy.

Českou občanku Terezu Hlůškovou zatkly pákistánské úřady v lednu 2018 na mezinárodním letišti v Láhauru. V zavazadle našli celníci bezmála 9 kilogramů heroinu. Po dlouhém a náročném procesu byla mladá žena, která se v Pákistánu těší velké popularitě, odsouzena na 8 let a 8 měsíců za mřížemi. Proti rozsudku se odvolala a nadále trvá na své nevině.

bullshit ( 20. ledna 2020 16:53 )

...modelka......

yokky ( 20. ledna 2020 14:14 )

Pry trpi­....­...ha­haha,­Jo tak to je kdyz se nepremysli.trpi vlasni vinou­....🐐🐐­🐐🐐🐐🐐🐐🐐­🐐🤳🤳🤳🤳🤳­🤳🤳🤳🤳🐷🐷­🐷🐷🐷

inocenta ( 20. ledna 2020 14:12 )

Obchodního ducha pravděpodobně nějak má, ale uplatňovala ho podivně a nezákonně.

Jarabak ( 20. ledna 2020 12:17 )

Ježiš, chudinka. Neměli bychom my, co chodíme do práce, místo pašování drog, jí posílat svou výplatu, aby tak netrpěla? Autore článku, viď? Člověče, udělej to, podpoříš terezku modelku

bonbonek ( 20. ledna 2020 12:13 )

Což je vlastně nabídka modeláže pánských penisů . A každá, která provádí modeláž, je pak asi modelka

Zobrazit celou diskusi
EUR 25.22 25.34
USD 23.56 23.74
GBP 29.39 29.59
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud