Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pašeračka Tereza se raduje: Snížili jí trest o devět měsíců!

Autor: chal - 
16. srpna 2020
05:50

Tereza Hlůšková (24) má důvod k jásotu. Z rozhodnutí pákistánského prezidenta Árifa Alvího se totiž dostane ven z vězení o tři měsíce dřív. Hlava státu snižovala tresty vězňům jako dárek k tamnímu dni nezávislosti.

Už o devět měsíců Tereze Hlůškové v Pákistánu zkrátili její trest odnětí svobody na osm let a osm měsíců. Mladá Češka se do basy dostala v lednu roku 2018, kdy celníci na letišti v Láhauru v jejím kufru našli bezmála devět kilogramů heroinu.

Vězňům se v Pákistánu pravidelně snižují tresty jako dar k významným dnům nebo svátkům. Naposledy dobrou vůli projevil pákistánský prezident Árif Alví při příležitosti oslav pákistánského Dne nezávislosti, který v zemi oslavili v pátek 14. srpna.

„Všem vězňům včetně Terezy snížili trest o tři měsíce. Prezident nařídil propuštění 274 vězňů. Na svobodu se dostaly i čtyři ženy z Tereziny věznice,“ sdělil Blesku novinář Alí Aršád.

Pákistánský žurnalista vysvětlil, že snížení trestu se netýkalo lidí odsouzených za vraždu nebo terorismus. „Všichni trestanci jsou za to prezidentovi vděční. I Tereza,“ dodal Aršád. Mladá Češka měla podle zdroje z vězení z dobré zprávy velkou radost a jednomu z bachařů prý pověděla, že ji už brzy propustí.

Tereza vzhlíží k odvolacímu soudu, který se měl jejím případem začít zabývat už letos. Vše ale zkomplikovala celosvětová pandemie koronaviru.

 

antonuis.j ( 18. srpna 2020 09:09 )

Jen ať tam ta curva shnije a chcípne. Nic jiného si nezaslouží. Ať shnije ve vlastních výkalech.
Apropos - prý kráska Kde? Opadaly jí umělé vlasy a řasy a plast a je z ní šeredná sádelná skoro plešatá rozkydlá vyšklebená Marfuša, prasečí ksich i tělo, hnusná rozteklá škeble.

Pohybovenadany ( 16. srpna 2020 17:39 )

Terezko, filmy, knihy, rozhovory . Velvyslankyně Hlůšková se bude jednou psát . Jednou i ta Simona se ti bude klanět u nohou jako ti dnešní čmoudi .

zlinacek ( 16. srpna 2020 17:39 )

Vypadá to, že se hlavně raduje redaktor Blesku, který pod různými zkratkami o ní neustále píše. Určitě je rád, že má z cesty toho advokáta a už jenom čeká, až se jeho dealerka vrátí do Čech a vezme si ji.

zlinacek ( 16. srpna 2020 17:30 )

Vypadá to, že se hlavně raduje redaktor Blesku, který pod různými zkratkami o ní neustále píše. Určitě je rád, že má z cesty toho advokáta a už jenom čeká, až se jeho dealerka vrátí do Čech a vezme si ji.

Brod12 ( 16. srpna 2020 16:17 )

To je na H.VNO doživotní trest

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání