Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rvačka seniorů u supermarketu v Dobřichovicích: Muž na soka zaútočil kovovou holí!

Autor: jel - 
7. prosince 2020
15:09

Na parkovišti před prodejnou supermarketu v Dobřichovicích ve Středočeském kraji došlo v pondělí před jedenáctou hodinou k drsné hádce dvou mužů kvůli drobné dopravní nehodě. Jeden z aktérů skončil po potyčce v nemocnici.

Dramaticky skončila neshoda dvou mužů důchodového věku na parkovišti před obchodem v okrese Praha-západ. Jeden z mužů (69) svým autem při vyjíždění z parkoviště lehce narazil do jiného vozidla. Jeho majitele (66) situace tak rozlítila, že začal agresivně nadávat a nakonec druhého muže napadl kovovou holí. 

„Před 11. hodinou byla vyslána policie z obvodního oddělení Řevnice a dopravní policie na parkoviště v Dobřichovicích, kde došlo k drobné dopravní nehodě. Dvě vozidla vedle sebe stála a při vyjíždění jedno lehce narazilo do druhého,“ sdělila Blesku policejní mluvčí Michaela Richterová. „Útočník vyběhl a začal druhému muži vulgárně nadávat a poté ho uhodil kovovou holí do pravé tváře. Napadený musel být převezen do nemocnice v Praze a celou událostí se policie dále zabývá,“ dodala k incidentu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání