Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Intimní snímky šéfa Amazonu s novou přítelkyní: Bezos vyhrál soud o pomluvě

Autor: jel - 
9. listopadu 2020
21:23

Do soudního sporu se dostal zakladatel Amazonu Jeff Bezos s bratrem své přítelkyně Michaelem Sanchezem kvůli nahým fotografiím miliardáře, které unikly do médií. Podle žalobce totiž Bezos tvrdil novinářům, že právě Sanchez může za to, že se fotografie dostaly na veřejnost. Sanchez u soudu však neuspěl.

Sanchez obvinil miliardáře Bezose a jeho bezpečnostního konzultanta Gavina de Beckera z hanobení. Údajně měli totiž nepravdivě říci novinářům, že bratr Bezosovy přítelkyně je zodpovědný za to, že bulvární noviny National Enquirer v minulém roce získaly a zveřejnily intimní fotografie zakladatele Amazonu.

Loni v lednu totiž noviny zveřejnily snímky, které dokazovaly vztah mezi americkým miliardářem a jeho nynější přítelkyní Lauren Sanchezovou. V té době však byli oba v manželství s někým jiným.

Vydavatel National Enquirer přitom ve veřejném prohlášení uvedl, že to byl právě Michael Sanchez, kdo je o milostném vztahu mezi dvojicí informoval a poskytl jim všechny materiály. Michael tvrdil, že o aféře mluvil pouze proto, aby se neobjevily mylné informace o jeho sestře, odmítl však, že by jim poskytl intimní fotografie, jak podle něj tvrdil Bezos. Proto prý podal žalobu.

Podle Michaelovy verze událostí jej vyšetřovali federální agenti, kteří zjistili, že s vydíráním miliardáře nemá nic společného. „Jakmile mě FBI a vyšetřovatelé z Amazonu očistili a zjistili, že jsem nikdy nevlastnil fotky, kterými bych mohl Jeffa vydírat, čekal jsem alespoň omluvu,“ řekl Sanchez u soudu.

Bezos však tvrdí, že nikdy neřekl, že bratr jeho přítelkyně má s únikem fotografií cokoliv společného. 

Soudce John P. Doyl ale řekl, že Sanchez nemá pro svá tvrzení dostatečné množství důkazů a jeho žaloba se opírá z velké části o informace, které někde slyšel. Sanchezova žaloba i nárok na odškodné za emocionální újmu byla zamítnuta.

Wells ( 10. listopadu 2020 05:17 )

Ale s bilionama.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání