Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hvězda instagramu zmizela po nástupu do letadla: O několik dní později byla nalezena mrtvá

Autor: rc - 
6. listopadu 2020
09:08

Mexická policie vyšetřuje záhadnou smrt modelky Adriany Murriety Trevinové. Devětadvacetiletá hvězda instagramu zmizela poté, co ve městě Culiacán nastoupila do letadla, aby odletěla do města Guadalajara. Rodina její zmizení nahlásila na policii a na sociálních sítích prosila o pomoc při pátrání. Pátrání však dopadlo tragicky. O několik dní později byla nalezena mrtvá.

Hvězda sociálních sítí Adriana Murrieta Trevinová prvního listopadu nasedla do letadla, aby odletěla z mexického města Culiacan ve státě Sinaloa do Gualajary, která leží ve státě Jalisco. Od doby, kdy devětadvacetiletá kráska nastoupila do letadla, o ní nikdo neslyšel.

Její rodina se o ni začala obávat, proto se rozhodla kontaktovat policii. Navíc její sestra Freya využila sílu sociálních sítí a v příspěvku prosila o pomoc při pátrání po její pohřešované sestře. Ovšem pátrání nakonec dopadlo tragicky a o dva dny později byla Adriana nalezena mrtvá. „Přáli jsme si, abychom mohli informovat o jiném konci pátrání, nebo alespoň o méně bolestivém,“ uvedla Freya v příspěvku, v němž oznámila smrt své sestry. Není jasné, zdali Adriana zemřela násilnou smrtí či se jednalo o nehodu. V případu byla podle informací britského deníku Daily Star nařízena soudní pitva, která pomůže objasnit okolnosti smrti.

Ve státě Jalisco pouze za tento rok je evidováno devětatřicet vražd žen. Zmizení Adriany bylo nahlášeno jen několik týdnů poté, co byla modelka Yessenia Estafania Alvaradová unesena čtyřmi muži při nakupování. Čtyřiadvacetiletou mámu pohřešovali měsíc. Policisté její tělo našli v masovém hrobě koncem září.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání