Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šílená smrt manželů: Zabily je nakládané okurky! Děti chodily tři dny kolem mrtvol

Autor: VaB - 
26. října 2020
05:50

Manželé Alexander (†30) a Viktorie (†24) zemřeli doma poté, co snědli zavařované okurky! Jejich dvě děti byly doma tři dny o samotě vedle mrtvol. Našla je až jejich teta. Manžele zabil botulotoxin.

Rodinná tragédie. Tak by se dalo nazvat to, co se stalo manželům a jejich dětem z Ruska. Alexander (†30) a Viktorie (†24) zahynuli poté, co snědli zavařované okurky. Z těch se pravděpodobně otrávili botulotoxinem.

Jedná se o silně toxickou látku, kterou produkuje bakterie druhu Clostridium botulinum. Jde o jeden z nejsilnějších bakteriálních toxinů vůbec. K jídlu se pravděpodobně dostane při nedbalé výrobě, špatném skladování nebo přípravě.

Tato bakterie se manželům dostala do těla a zabila je! Zemřeli ve svém domě, ve kterém s nimi byly i dvě jejich děti (1 a 5). Celé tři dny, o samotě a vedle mrtvol čekaly, až je někdo najde. Doma je objevila jejich teta Natalia (36) poté, co rodina nedorazila na rodinnou oslavu.

Když Natalie vše viděla, zavolala policii a záchrannou službu, děti vzala k sobě a odnesla je pryč. „Vběhla jsem dovnitř… a všechno jsem viděla. Spadla jsem a křičela,“ řekla serveru The Mirror. Pětiletá holčička se celé tři dny starala o svého bratříčka. Děti podle serveru The Mirror budou v péči dědečka, Alexandrova otce.

Pitva později ukázala, že příčinou smrti byla otrava jídlem. Původem mají být nakládané okurky, které Alexander dostal od své babičky.

Člověku jsou velmi nebezpečné i jiné bakteriální infekce - na fotografie z těchto případů se můžete podívat v galerii:

ivalen ( 26. října 2020 10:23 )

kralovna-vsech-mori ( 26. října 2020 06:59 )

Tak to byly ze semen z Číny.

sronin1 ( 26. října 2020 06:28 )

a to jsem slyšel o jedněch .... a ty zabily okurky přímo na záhoně !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání