Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pátrání po Janě Paurové: Rodina promluvila o tajemném nálezu! Určitě nežije, tvrdí její teta

Autor: jel - 
24. října 2020
05:40

Jana Paurová ze Slavětína je pohřešována už dlouhých 7 let. Zmizela v únoru roku 2013 a od té doby ji nikdo neviděl. V létě po ní policie začala znovu pátrat, do akce byl povolán tým Tempus, který se zabývá nevyřešenými případy. Teta Jany Paurové řekla, co si o obnoveném vyšetřování myslí a co se podle ní s Janou stalo.

Vyšetřovatelé prohledávali čtyři dny bývalou skládku u Slavětína. Na místě byli desítky kriminalistů, policejní technik, psovodi, hasiči a ohromný bagr, který vykopal desítky tun hlíny. Policisté však k případu odmítají mluvit, není tedy zcela jasné, zda našli nové důkazy.

Policisté ze zmizení ženy podezřívali jejího nyní už bývalého manžela Pavla Paura, kterého soud potrestal za týrání manželky. Paurovi v srpnu kriminalisté prohledali celý pomezek, on však tvrdí, že jeho exmanželka žije na Ukrajině.

Teta Jany Paurové má ovšem jasno. „Já jsem přesvědčená, že ji někde najdou. Určitě nežije. Protože kdyby žila, tak bydlí tady u mě,“ sdělila serveru eXtra.cz. Svou neteř viděla naposledy měsíc před jejím zmizením. Při posledním setkání jí Jana řekla, že chce od manžela odejít a bude i s dcerami žít u ní. „Našli tam nějaké oblečení. To jsem zaslechla. Ale je tam skládka, to může být kohokoliv,“ tvrdí žena.

„Že kluci pak přijedou za ní časem, když budou chtít. Pak se ale už neozvala a já ji už nikdy neviděla,“ dodala příbuzná. Ta ze všeho viní Paura, serveru řekla, že kauzu bedlivě sleduje, ale je pro ni nepříjemné, jak dlouho to trvá. „Paur je vysmátej a ještě se chlubí, že mu rozkopaný pozemek museli zase zaplatit,“ rozzlobila se teta pro eXtra.cz.

Video  Policejní pátrání v místě bydliště 7 let pohřešované Jany Paurové. Hasiči si k domu přivezli bagr, na místě je také sací vůz a psovodi se psy, kteří jsou vycvičeni na hledání mrtvol  - Václav Burian
Video se připravuje ...

PPP150W ( 27. října 2020 11:37 )

Ale budete platit. Ať chcete nebo ne. A nadávat nám tady můžete jak chcete. To je vaše diagnoza, ne naše.

PPP150W ( 27. října 2020 11:33 )

Vy máte k té rodině hodně blízký vztah, že?

zirioges ( 24. října 2020 22:55 )

Jana i po smrti neustále působí na všechny co ji hledají.
Na vraha a jeho pomocníky a pomocnice působí nejvíce!
Brzy bude vrah odsouzen a vězení si moc dlouho neužije!

sandokan500 ( 24. října 2020 18:58 )

Ta paní plave v Ohři

hejpockej ( 24. října 2020 16:10 )

Manzel- Paur- uchyl, hovna milujici, nasilnik, vrah, a zrejme i pedofil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání