Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ženu odmítli obsloužit bez roušky: Svlékla se a na obličej si dala kalhotky!

Autor: rc - 
1. června 2020
21:50

O pořádný povyk se postarala na jedné z ukrajinských poboček pošty Nova Poshta jedna ze zákaznic. Ta si na poštu šla vyzvednout balíček. Neměla na obličeji roušku, zaměstnankyně ji proto upozornila, že musí mít zakrytý nos a ústa. Žena se zničehonic začala svlékat a přes obličej si dala kalhotky! Scénu zachytila bezpečnostní kamera!

Nemoc covid-19 řádí i na Ukrajině a tamní úřady zavedly řadu restrikcí, aby zabránily jejímu šíření. Do veřejných budov, jako je například pošta, lidé musí vstupovat pouze se zakrytými ústy a nosem.

To se rozhodla ignorovat jedna ze zákaznic, která si šla vyzvednout balíček do jedné z poboček Nova Poshta. Na poštu vešla bez roušky a poté, co jí zaměstnankyně odmítla obsloužit, pokud si nezakryje dýchací cesty, začala se svlékat!

Před zákazníky a ostatními zaměstnanci si nejprve svlékla džíny a posléze i spodní prádlo a kalhotky si dala přes hlavu! Šokující scénu zachytila bezpečnostní kamera. Podle informací britského deníku Daily Mail šokovaná zaměstnankyně nakonec ženě předala balíček. „Naše zaměstnankyně pobídla ženu, aby si zakryla tvář maskou a dokonce jí dala jednu zadarmo. Ale žena ji odmítla použít,“ komentoval incident mluvčí pošty s tím, že čin ženy neodsuzují a ani ji nehodlají nahlásit na policii.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

frantacizek ( 2. června 2020 00:00 )

no prosim... přemýšlím, co bych svlík já

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa