Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Důvěřivý chlapec (12) vypil bělidlo a skončil v kómatu: Navedly ho starší děti

Autor: jel - 
15. října 2020
19:06

Ronnie Phillips z anglického Crawley se společně se svým mladším bratrem (11) v pátek vykradli z domu, když jejich máma spala. Venku se potkali se staršími dětmi, které mu daly čehosi napít. Od té doby chlapec bojuje v nemocnici o život.

Ronnie, kterému byla diagnostikována porucha autistického spektra, byl nalezen náhodnou kolemjdoucí. Starší děti mu daly napít „ginu“, ale jakmile tekutinu ochutnal, zhroutil se na zem, jeho mladší bratr začal křičet, prý si myslel, že je jeho bratr mrtvý, a skupinka se rozprchla. Chlapec po požití chemikálií skončil v nemocnici St. George v Londýně a musel být připojen na plicní ventilátor.

Chlapcova matka Danielle zveřejnila fotku svého syna v nemocnici a připojila varování všem dětem a rodičům. „Všichni si myslíme, že se to nestane nám, ale tady je důkaz, jak moc se mohou věci pokazit,“ napsala nešťastná maminka. „Můj dvanáctiletý syn si myslel, že si užije trochu zábavy s kamarády, ale skončil v nemocnici na ventilátoru jenom proto, že pil gin,“ dodala.

Uvedla, že chce jenom varovat ostatní děti a že jejímu synovi už je lépe a zotavuje se. Případ šetří policie, protože rodina se domnívá, že v láhvi s ginem bylo bělidlo. „Nyní je vzhůru, ale stále nechápe, proč ho nikdo nemá rád a proč mu udělali takovou věc lidé, které považoval za kamarády.“ zakončila Danielle vyprávění.

panda82 ( 16. října 2020 08:52 )

No beztoho viděly reklamu, tak to zkusily, u nás reklama od E onu taky navádí jak vzít pilku a zapojený lustr řezat pilkou, abych ušetřil, takovou reklamu může schválit jen debil, dnes jsou děti doma, co když to někdo zkusí, Issová za peníze udělá ze sebe slepici, a klidně navede jak to udělat, no vlastně ona slepice je

frantacizek ( 16. října 2020 05:54 )

bobek, děti jsou někdy k sobě kruté holt..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání