Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapec (†13) usnul v kukuřici: Zabil ho kombajn!

Autor: ran - 
15. září 2020
17:43

Teprve 13letý Američan byl vášnivý lovec, jenže se stalo něco hrozného.  Usnul na čekané, a to přímo v kukuřici v době žní. Zatímco oddychoval, nic zlého netuše, přejel ho kombajn a způsobil mu smrtelná zranění. 

Jefferyho Lewise Powella (†13) z Elktonu v Michiganu v sobotu nad ránem tatínek vysadil u zpola sklizeného kukuřičného pole, popřál mu dobrý lov a zanechal ho na místě. Jeffery se nesmírně těšil na čekanou a už v myšlenkách viděl svoji trofej, zároveň ale pocítil velikou únavu. Proto si zalezl do kukuřice, aby se trochu prospal. Že to nebyl nejlepší nápad, se už nikdy nedozví. 

Kolem deváté hodiny ranní přisupěl řidič (25) kombajnu, aby svoji rozdělanou práci dotáhl do konce. „Nevěděl jsem, že tam někdo leží,“ řekl k neštěstí podle Daily Mail. A není proč mu nevěřit, protože přes vzrostlou kukuřici spatřit někoho schovaného mezi klasy může člověk skutečně velmi těžko. „Všiml jsem si ho jenom chvilku na to, ale stejně už bylo pozdě.“ 

Jefferey chodil do 8. třídy základní školy, jeho oblíbená činnost byl lov, rybaření, fotbal a lukostřelba – v té se dokonce stal celostátním šampionem v přeboru středních škol. Rád pomáhal ostatním a byl stále dobře naložený. „Miloval vědu a všechno, co souviselo s přírodou,“ řekla jedna z kantorek a navíc sdílela jednu speciální vzpomínku na něj.

„Rád vyprávěl o nových zážitcích se zvířaty, stromy a vůbec přírodou. Když jsem v červnu 2019 odešla do důchodu, Jeff mi napsal ten nejhezčí a nejmilejší dopis, co jsem kdy dostala. Jsem přesvědčená, že teď někde tam nahoře pomáhá andílkům nasazovat křidýlka nebo se věnuje nějaké jiné bohulibé činnosti, “ doplnila.

Tatínek se se synkem v nekrologu rozloučil slovy, že „zemřel při tom, co miloval, tedy při lovu.“ Paradoxně však kdyby se Jeffery místo spaní skutečně věnoval lovu, mohl dnes žít.

krasomila ( 15. září 2020 19:52 )

Dobře mu tak, neměl zabíjet nevinná zvířata. Dobře že zdechnul z... jeden.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání