Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladá maminka (†23) záhadně zemřela na dovolené: Našli ji bezvládně ležet na pokoji

Autor: chal - 
2. září 2020
19:03

Pro Amy to měl být pohodový čas strávený s nejbližšími, mladá maminka na vytoužené dovolené na Ibize ale náhle zemřela. Smrt teprve 23leté Britky je záhadou.

Mladá žena ze Severního Irska trávila dovolenou na „party ostrově“ Ibize se svou sestrou a sestřenicí. K tragické události došlo ve čtvrtek 20. srpna. Trojice příbuzných se šla tehdy koupat do hotelového bazénu. Po návratu zamířila Amy do sprchy a sestra Toni se sestřenicí Alison šly na balkon.

Když se vrátily do pokoje, našly vevnitř Amy ležet na posteli bez známek života. Nejen že 26letá Toni přišla o sestru a Alison o sestřenici, ale hlavně tříletá Kaliyah přišla o milovanou maminku. Toni na sociálních sítích popsala, že několik uplynulých týdnů bylo pro rodinu utrpení.

Sestřina smrt je pro ni stále velkým šokem. „Šly jsme do bazénu, a když jsme se vrátily, Amy odešla do sprchy a pak si lehla do postele. Já šla na balkon, otevřela jsem si brambůrky a odpočívala jsem. Když jsem se vrátila, pořád ležela na posteli. Bylo to strašně zvláštní, nedávalo to smysl. Byl to obrovský šok,“ popsala Toni.

Rodina se s Amy rozloučila ve středu 2. září. Příbuzní zesnulou maminku uložili do růžové rakve vykládané diamanty s nápisem Princezna.

brano34 ( 3. září 2020 20:20 )

Zkratující vibrátor?

zada ( 3. září 2020 09:38 )

))))), ten to udělá i na dálku))))

zada ( 3. září 2020 09:37 )

podle policistů a soudních lékařů a znalců z ostravska to bude jedině a jedině el. proud)))

santikxauz ( 3. září 2020 08:54 )

Novičok?

SCHWARZENBERG ( 2. září 2020 22:24 )

To byl určitě Putin s novičokem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání