Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka přistihla muže při zvráceném sexu s vlastní matkou! Za incest jim hrozí 20 let

Autor: ran - 
31. srpna 2020
20:29

Nevěra může napáchat ve vztahu velkou paseku. Ještě horší případ se vyšetřuje v americkém Massachusetts. Asi nikdo by si nepřál být v kůži manželky, která údajně přistihla svého muže při pohlavním styku s jeho vlastní matkou!

Velká blízkost syna a jeho matky byla Lori Lavoieové vždycky podezřelá. Takový důkaz o vztahu svého manžela Tony L. Lavoie (43) s Cheryl Lavoieovou (63) z Fitchburgu v americkém Massachusetts určitě vidět nechtěla! Zvrhlá dvojka teď má velký problém se zákonem.

Byl to obrovský šok. Vešla do obýváku a spatřila nahého muže v zakázaném objetí s jeho vlastní matkou, taky bez oblečení. Jen těžko si lze představit, co prožívala. Zamkla se u sebe v pokoji a pak zavolala policii. Před jejíma vlastníma očima se jí potvrdilo to, co už dávno tušila. Že manžel potajmu spí se ženou, která mu dala život. 

Oba přistižení se policii přiznali. Při výslechu Tony řekl, že se to toho 20. května 2020 „prostě najednou stalo“, že to byla vlastně taková malá nehoda. Podle výpovědi Cheryl to tak ale nevypadá. Ta řekla, že si její manžel a její tchyně začali být postupně „bližší a bližší“, a pak že spolu skončili v posteli poté, co se jednou políbili.

Muži i jeho matce hrozí vysoké tresty odnětí svobody. Maximální sazba za incest šplhá až ke 20 letům vezení.

Nezákonnému párečku v častém stýkání, zdá se, nebránilo vůbec nic. Ani přirozený instinkt, ani společenské mravy, ani tabu. A ani vzdálenost. Bydleli totiž spolu v jednom domě. Lori sice žila s manželem „odděleně“, ale přesto bydleli všichni tři dál pohromadě pod jednou střechou. Lori se prý dlouho snažila o to, aby se manželova maminka odstěhovala.

Na incest ve světě pohlížejí zákonné normy různě. V USA velmi přísně, naopak v některých zemích je naopak zcela legální, například ve Španělsku, Francii nebo Argentině.  

Pollo ( 1. září 2020 13:05 )

V ČR trest odnětí svobody max.na 3 roky - par.188 trestního zákoníku 🤔

gabreta ( 1. září 2020 12:04 )

Může se pak člověk divit, že tam vznikne i zvrácené "Black Lives Matter"??

Monikay ( 1. září 2020 09:50 )

když koukám na fotky, tak ti dva k sobě tak nějak patří

snehulak ( 1. září 2020 08:23 )

Proboha, takový hnus! Se tchyní prosím, ale s vlastní matkou?

BoziMilda ( 31. srpna 2020 23:32 )

Fuj, to je panoptikum. Za trest bych je dal do jedné cely.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání