Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka strejdu ze srandy obvinila z osahávání: Její rodiče ho znásilnili a zabili!

Autor: ran - 
29. srpna 2020
11:40

Nařčení ze sexuálního obtěžování dopadlo tragicky - čtyři muži a jedna žena údajně vzali spravedlnost do vlastních rukou a krutým způsobem zabili nevinného! Stalo se v Rusku. Podle policie si stěžovatelka, 10letá dívenka, celou věc s osaháváním „pod úrovní pasu“ vymyslela.

Sranda může někdy dopadnout hodně špatně. Jako se to stalo v ruském Jekatěrinburgu, kde si takovou legraci udělala 10letá dívka. Doplatil na to velmi krutým způsobem podle všeho zcela nevinný Dmitrij Chikvarkin (†48). 

Na počátku všeho byla obyčejná rodinná výpomoc. Rodiče dívky - Valerie Dunaevaová (25) a Sergej Chabin (33) - požádali Dmitrije o odvoz jejich dcery a její nevlastní sestřičky (3). Řidič z povolání souhlasil, tu službičku pro své příbuzné že on samozřejmě milerád udělá... 

Dívenka pak ovšem doma před Dunaevaovou začala prohlašovat, že ji strýc osahával „od pasu dolů“. Matka se rozpálila do běla! Ale teprve když se smyšlenou informaci dozvěděl její manžel, začalo se schylovat k nejhoršímu. Sebral ženu a tři své kamarády, které znal ze skupiny občanské sebeobrany, a vyjeli za údajným sexuálním predátorem.   

Následné události jsou jako z hororu. Dmitrje přinesenou bytelnou trubkou znásilnili a pak ho s ní nemilosrdně a jako smyslů zbavení mlátili, dokud mu neroztříštili lebku. Policie však v průběhu vyšetřování zjistila, že oběť byla zřejmě zcela bez viny a dívenka si obvinění z obtěžování vymyslela.

Hlavního pachatele vraždy a jednoho z jeho kompliců už zadrželi, další dva jsou na útěku. Ženě hrozí trest 20 let odnětí svobody, mužům až doživotí.

XLADI ( 9. ledna 2021 05:28 )

Dnes co řekne rozmazlenej harant je pravda. Nebyl asi čas lámat si hlavu s tím jestli je to skutečně pravda.
Pro dobrotu na žebrotu. Pak pomáhej druhým když odměnou může být vražda.

Desterz ( 30. srpna 2020 08:28 )

"ze srandy"?!?! Tak už jen čekám titulek "situace ve světě je na p!ču".

StaryPrasak ( 29. srpna 2020 20:17 )

Strejdomrdi

sorgedoktor ( 29. srpna 2020 17:17 )

...To je takova historka,SNAD BYSTE SEM MOHLI DAVAT NECO veselejsiho. Obycejni obcane Jekaterinburgu nemaji znalosti z detske psychologie a tudiz nevi, ze deti si vymysli.Divka strejdfu ze srandy obvinila...To je terda pekna sranda...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání