Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragédie na Karlovarsku: Dívka (†12) uhořela ve skateparku kamarádům před očima!

Aktualizováno -
28. srpna 2020
21:32
Autor: rc, dce, zb - 
28. srpna 2020
18:55

Tragédie se stala v pátek odpoledne v obci Ostrov na Karlovarsku. V tamním skateparku zemřela teprve dvanáctiletá dívka! Ta se svými dvěma kamarádkami se měla podle informací TN.cz dostat dírou v plotě do areálu a zapálit molitan, jímž je vycpáno doskočiště ramp. V následném ohni uhořela!

Do skateparku v obci Ostrov nad Ohří na Karlovarsku se vyrazily pobavit tři školačky. Do areálu se měly dostat dírou v plotě a bavit se u jedné z ramp. Nicméně zábava skončila obrovskou tragédií. Kamarádkám se údajně podařilo zapálit molitan, jímž je vyplněno doskočiště u ramp.

Dvěma dívkám se před plameny podařilo utéci, poslední však ne. „Ve skateparku v Ostrově došlo dnes po 17. hodině k požáru, při kterém bohužel zemřela nezletilá dívka. Přesné příčiny a okolnosti této tragické události jsou předmětem dalšího šetření kriminalistů," uvedli policisté na Twitteru. Školačce mělo být pouhých dvanáct let. Na Karlovarsku byla prý na prázdninách, podle serveru E-Karlovarsko.cz pochází z Chomutova. Jaké okolnosti tragédii předcházely, zjišťuje policie.

Video  Při požáru na Karlovarsku zemřela 12letá dívka  - Miloslav Novák
Video se připravuje ...

Skatepark je již opo karanténě otevřený a zavírá se až v pozdějích hodinách případně při špatném počasí. To v době, kdy tam přišly děti ještě nepanovalo. Podle některých domněnek se děti se do objektu měly dostat překonáním plotu, objekt byl ale podle našich informací otevřený!

Na místě bylo údajně asi 25 dětí! Dvanáctiletá holčička tak uhořela svým kamarádům patrně přímo před očima. Děti prý zkoušely, jak hoří molitan v tzv. foampitu.

Arany ( 30. srpna 2020 09:39 )

Není to tak dávno, co děcka od nepřízpůsobivých zapálili na Slovensku hrad. Škoda byla 200 000 miliónů. Kdo myslíte, že tu škodu zaplatil? Proč by si pro radost nezapálili molitánek? Pořád si lámu hlavu proč má toto etnikum takovou lásku k ohni. Kde jsou, tak tam musí být nějaký ohýnek a nikdo jim nic neřekne. V tomto státě si každý dělá co chce.

Arany ( 30. srpna 2020 09:22 )

Spíš to byla nějaká děcka od nepříspůsobivých. A teď rychle svíčićky, květinky. Namísto toho dát všem preventivně přes hubu i s jejich rodiči.

panda82 ( 29. srpna 2020 13:19 )

ano je to tak, molitan takovým plamenem nehoří sám o sobě, ten se spíše škvaří, no někdo tomu pomohl

panchovilla ( 29. srpna 2020 12:47 )

Molitan jsme jednou pálili na zahradě a tak rychle nehoří Takže mám pocit,že si někdo z nich donesl benzín nebo jinou hořlavinu.Tyhle materiály nevzplanou tak,že na ně někdo hodí sirku nebo bude škrtat zapalovačem,natož aby chytli třeba od vajgla.Ještě tyhle moderní molitany.Musí se to prohřát,aby to vzplálo.I z toho videa je to zřetelný.Lidi maj různý tendence a děti si myslí,že je všechno sranda.Jako nesoudím je,žhářů tu bylo i dospělých,ale bylo to cílený poškození majetku.

majojo ( 29. srpna 2020 12:23 )

Co to asi bylo za lupínka, který si pro zábavu o prázdninách zajde zapálit cizí majetek? Jo, dalo by se pochopit, kdyby si haranti šli zakouřit do stohu, to by byla dětská blbost, ale tohle byl špatný úmysl. Vlnu soucitu to určitě nevyvolá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání