Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čínský student málem umlátil pantoflí pejska kamarádky: Rušil ho štěkotem

Autor: ran - 
26. srpna 2020
20:01

V provincii Fu-ťien čínský student málem umlátil psíka, který patřil jeho hostitelce. Své nenormální chování bezcitně vysvětlil tak, že ztratil nervy, protože ho prý psík vytáčel svým neodbytným štěkotem. Ačkoli by ho lidé nejraději vlastnoručně lynčovali, majitelka se vůči němu rozhodla zachovat překvapivě milosrdně.  

Jmenuje se Bobo a je to roztomilý psík trpasličího plemena zvaného pomeranian. Za poslední týdny si prožil své, ale už se ze zranění, která mu krutý trýznitel uštědřil, pomalu zotavuje. Lidé nejen na čínských sociálních sítích by pachatele rádi viděli potrestaného, ale kruťas, jehož identitu majitelka neprozradila, zřejmě jakémukoli trestu unikne. 

Boba opakovaně trýznil vysokoškolský student, který trávil léto u své kamarádky a zároveň majitelky psíka. Pracoval v nedaleké firmě, a jak se ukázalo, pravidelně se přestával kontrolovat vždy, když nemohl snést Bobovo pronikavé štěkání. A hlavně - krutě psíka týral.

Poprvé už v červenci

Bobo se vzhledem ke své miniaturní velikosti nedokázal bránit, svůj strach ze studenta tak dokázal dávat najevo jen svým štěkotem. V pátek na sítích majitelka zveřejnila nejčerstvější video, které jí posloužilo jako důkaz proti mladíkovi.

Úplně poprvé si toho ale všimla už v červenci. Když přišla z práce, všimla si, že Bobovi není moc dobře a doslova vypadá, jako by mu někdo ublížil. Když udeřila na kamaráda, ten řekl, že ho jednou nakopl, protože mu okusoval boty.

Psík ale na něj i další dny neustále štěkal, což majitelce bylo divné, a tak začala kamaráda podezírat, že to u jednoho kopnutí neskončilo. „Nainstalovala jsem bezpečnostní kameru, abych se ujistila, že se neděje nic mimořádného,“ citoval mladou ženu Daily Mail.

Násadou, nohou i botou 

Ale ono se dělo. Sice ne hned, ale s o to větší raznací. V úterý 25. srpna přišla domů a našla psíka na první pohled ve zbědovaném stavu. Když se podívala na video, našla důkaz krutého chování jejího hosta. „Byla jsem zděšená, nechápu, jak někdo něco takového vůbec může udělat,“ kroutí hlavou. Na videu jasně spatřila, jak si student na psíkovi krutě vylévá zlost v doprovodu slov „Zkus si ještě jednou zaštěkat!“ 

Na videu psa nejdříve kope a šťourá do něj násadou od koštěte. Pak na něj zcela bezcitně bere svoji bačkoru a mlátí ho hlava nehlava. Jeho zoufalé zvukové projevy majitelce mohly utrhnout srdce.   

Jak napsal britský list, proti studentovi prý ale majitelka přesto nebude vznášet žádné obvinění. „V říjnu mu začíná škola, nechci mu zničit budoucnost,“ řekla s překvapivými ohledy mladá žena na adresu trýznitele. Pejsek se nyní zotavuje ze svých zranění, včetně několika polámaných kostí. 

fizulka ( 26. srpna 2020 21:18 )

Nevychované hovádko, žena ho nechá u sebe bydlet a on jí za odměnu málem umlátí pejska Protivnej návštěvník, pane jonne, že? Já bych ho za to minimálně zbouchala pantoflem a párkrát nakopla. Pejsek neomylně poznal na vetřelci, že je neurotický hulvát a nechtěl s ním sdílet byt.

jonn ( 26. srpna 2020 20:45 )

Vůbec se mu nedivím .Protivnej psisko .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání