Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Utýraného pejska vytáhli z žumpy pod Tatrami! Policie již obvinila podezřelého

Fenku vytáhli ze žumpy s řetězem kolem krku. Obvinění z týrání si v případu již vyslechl jeden z občanů obce Bacúch.
Fenku vytáhli ze žumpy s řetězem kolem krku. Obvinění z týrání si v případu již vyslechl jeden z občanů obce Bacúch.  (Autor: Policie)
Autor: ran - 
29. května 2020
18:33

Otřesný případ týrání zvířat byl odhalen minulý týden na Slovensku v obci Bacúch. Lidskou rukou tam měla zahynout fenka blíže nezjištěné rasy. Její mrtvolka se nacházela v žumpě a kolem krku měla ovázaný řetěz. Ten, o kom se policie domnívá, že fenku do septiku vhodil, ve čtvrtek obdržel obvinění.

V idylickém prostředí podhůří Nízkých Tater před týdnem policie narazila na otřesný případ týrání zvířat. Pejska, který před smrtí očividně hodně zkusil, nalezla 19. května v žumpě jednoho z rodinných domů v obci Bacúch, napsal server Plus jeden deň.

„V septiku u rodinného domu v Bacúchu se našel usmrcený pes nezjištěné rasy, věku a pohlaví, který měl okolo krku omotaný řetěz. Jak k tomu došlo, vyšetřujeme,“ zněla zpráva banskobystrické policie. Podle novějších informací se mělo jednat o fenku křížence.

Hned ten den slovenští strážci zákona zahájili vyšetřování ve věci týrání zvířat. Vypadá to, že odporně bezcitný čin nakonec nezůstane bez trestu. Policie totiž přišla s oznámením, že z nelidského činu již obvinila jednoho muže.

„Z přečinu týrání zvířete policie vznesla obvinění proti 42letému muži z Bacúchu. Vyšetřování stále probíhá," uvedla policie k případu na svém facebooku.

Mnau1 ( 31. května 2020 12:06 )

Ze me to neprekvapuje. Na Slovensku....to jsou specialiste v tyrani zvirat. Coz teprve ciganske osady a vlada jim to trpi a nic s tim nedela. Rok 2020, zadne zakony a tresty proti tyrani zvirat, hodne to ukazuje jaky je to narod a jeho moralni pokrok podle zpusobu jeho zachazeni se zviraty.

Jiřina Ratimcová ( 30. května 2020 12:11 )

Stahnout z kuze, ***a hnusnyho! 😡👊🏻🔪⚰️

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání