Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Na technoparty u Kryr na Lounsku se sjely stovky lidí, policie přijala sedm stížností

Aktualizováno -
1. srpna 2020
19:22
Autor: ČTK - 
1. srpna 2020
15:46

Akce na soukromém pozemku začala už v pátek, zatím se na ni podle odhadu policie sjelo kolem 600 lidí. Přijíždějí a zase odjíždějí, na místě je aktuálně kolem 250 automobilů, žádné vážné problémy hlášeny nejsou, řekla severočeská policejní mluvčí Jana Slámová.

Podle Slámové zatím účastníci party respektují pokyny policie a nezabírají pozemky, které nemají v pronájmu. „Řešili jsme zhruba deset přestupků, nejvíce neoprávněné přechovávání návykové látky v malém množství pro vlastní potřebu, a přijali jsme sedm stížností na rušení nočního klidu a na chování účastníků,“ dodala policejní mluvčí.

Podle TV Prima na místě policie chytila dva řidiče pod vlivem alkoholu nebo drog. Jeden člověk skončil také na hygieně, kde mu provedli testy na koronavirus. Byly však negativní. 

Party se koná u lomu ve směru na Valov. „Lidé jsou dost naštvaní, ale co můžeme dělat. Ohlášené to bylo jako oslava narozenin na soukromém pozemku, ale co víme, tak tam vybírají velké vstupné, jsem zvědavý, zda zaplatí poplatek ze vstupu,“ řekl starosta Kryr Miroslav Brda.

Obyvatele města obtěžuje hlavně hluk taneční hudby, starosta se obává také nepořádku. „Jsem zvědavý, jestli to po sobě uklidí,“ dodal starosta.

 

jedova11 ( 2. srpna 2020 01:58 )

Hah, jeden ***cuc a byl by klid 😂😂😂😂

fojtikovic ( 1. srpna 2020 17:17 )

Ty jsi taky jedna z narozeninových smažek?

nakobyl ( 1. srpna 2020 16:49 )

To je lidí a techniky,která by se dala využít jinde, třeba na silnicích. Jenže tam by se nedalo koukat na baby v plavkách i bez

gejzovic ( 1. srpna 2020 16:49 )

Kde jsou ty ochranci přirody z naměstí,no jasně uvnitř,aby jim nic neuteklo

fotrpjotr ( 1. srpna 2020 16:46 )

Okolní pozemky osvěžit močůvkou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání