Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tělo Tadeáška (†4 měs.) vydali rodině! Matka prý vesele popíjí víno na veřejnosti

Autor: VaB - 
10. července 2020
14:56

Případ malého Tadeáška z Mělnicka zasáhl celou republiku. Původně měl podle matčiny výpovědi čtyřměsíčního chlapečka někdo unést, později byl ale nalezen mrtvý v Labi. Nikdo ho ovšem nezabil, šlo o syndrom náhlého úmrtí! Policie případ stále vyšetřuje, bezstarostné chování matky je pro některé ale nepochopitelné… Rodina se mezitím chystá na pohřeb, protože policie už vydala chlapečkovo tělo.

Každý by čekal, že matka, která ztratila své malé dítko, bude truchlit a stranit se světa. Místo toho se ale máma mrtvého Tadeáška (†4 měs.) baví a žije si život, jako by se nic nestalo. 

Podle zdroje serveru eXtra.cz byla vidět v Neratovicích, kde bydlí, venku na lavičce ve společnosti tří mužů a s flaškou vína v ruce. Na smutek tak zřejmě nezbývá čas. Policie se případem nadále zabývá, po pitvě bylo prokázáno, že nešlo o cizí zavinění nýbrž o syndrom náhlého úmrtí, který je vzácný.

Pátrání po chlapci v Hoříně u Mělníka začalo 29. května. Matka policii uvedla, že usnula a když se probudila, dítě bylo pryč. Ihned se rozjelo rozsáhlé pátrání, zapojily se desítky hasičů, nasazen byl i vrtulník. 

Všichni doufali, že se dítě podaří najít. Nakonec bylo nalezeno bez známek života v řece Labi.  „Policie ukončila pátrání. Našli jsme tělo miminka. Nařízena je soudní pitva,“ řekla Blesk.cz tisková mluvčí policie Eva Hašlová. Strážci zákona vyslechli dvě osoby. „Prověřujeme výpovědi dvou osob, se kterými provádíme další úkony,“ dodala Hašlová.  

Pohřeb na spadnutí?

Podle serveru Život v Česku vydala policie rodině tělíčko zesnulého Tadeáška. Zdroj blízky rodině serveru prozradil, že už se připravuje pohřeb. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání