Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Opilá řidička bourala s dítětem v autě: Skončilo v nemocnici!

Autor: ran - 
14. května 2020
10:40

Nezodpovědná řidička se před jízdou napila a pak na silnici v zatáčce ztratila kontrolu nad řízením a narazila do stromu. Policistům pak nadýchala 1,7 promile. Její jízdu odneslo dítě, které bylo připoutané v autosedačce. Zraněné skončilo v péči lékařů liberecké nemocnice. 

K nehodě došlo ve středu 13. května kolem 22. hodiny u obce Bzí na Liberecku. Podle mluvčí liberecké policie Dagmar Sochorové za nehodou zřejmě stála nepřiměřeně vysoká rychlost, v níž řidička ve vozidle VW Passat vjela do levotočivé zatáčky.

Žena vyvázla bez zranění. Věk dítěte ani jeho zdravotní stav policie neupřesnila. „Charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ uvedla mluvčí.

Nešťastnice za volantem opustila s autem jízdní pruh přímo směrem do lesa a nemohla tedy zkřížit cestu protijedoucím účastníkům. Stát se nehoda v pravotočivé zatáčce, následky mohly být ještě o to horší.

Materiální škody na vozidle policie odhadla na 20 tisíc korun. Okolnosti nehody začal prošetřovat jablonecký dopravní inspektorát. Policie zahájila úkony v trestním řízení za ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání