Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Muže stíhají kvůli smrti manželky: Otrávil jí prý zmrzlinu!

Autor: rc - 
11. března 2020
22:12

Z vraždy manželky, s níž strávil třicet let, byl obviněn Američan David Pettis. Muž měl manželku otrávit velkou dávkou prášků proti bolesti, které jí přimíchal do zmrzliny! Podle vyšetřovatelů se chtěl své manželky zbavit kvůli jiné ženě, do které se zamiloval.

V červnu roku 2018 zavolal na tísňovou linku David L. Pettis z města Spokane ve státě Washingtonu s tím, že našel svou manželku Peggy bezvládnou. Operátorce měl sdělit, že je modrá a nedýchá. Zahájil proto masáž srdce. Na místo vyrazila záchranka, ovšem bylo již pozdě. Žena byla po příjezdu lékařů prohlášena za mrtvou.

Podle informací zpravodajského webu Spokesman muž sdělil vyšetřovatelům, že si jeho manželka vzala léky proti bolesti. Ovšem dle jeho slov měla Peggy problémy s polykání, a tak si prášky nadrtila, smíchala je s alkoholem a dala do zmrzliny. Příběh se však nezdál rodině Peggy, která kontaktovala policii s tím, že podezřívají Pettise z její vraždy.

Toxikologie posléze ukázala, že žena měla v těle velkou dávku tišících léků, ovšem žádný alkohol. Navíc podle informací britského deníku The Sun policisté zjistili, že Pettis po smrti ženy pospíchal na vyplacení životního pojištění své ženy. Strážci zákona ho proto v listopadu 2018 zatkli a obvinili z vraždy. Podle obžaloby měla být motivem jiná žena. Pettis se v té době totiž měl sblížit se svou dětskou láskou.

Muž však všechna obvinění odmítá. Přiznal, že mu do života vstoupila jiná žena, ovšem Peggy mu prý poměr tolerovala. Manželka se měla dokonce s jeho novou láskou kamarádit! „Nezabil jsem svou manželku. Moje manželka byla moje rodina, můj celý život,“ uvedl Pettis v rozhovoru pro televizní stanici KHQ. Měsíc po obžalobě byla obvinění proti Pettisovi stažena pro nedostatek důkazů. Ovšem na jaře roku 2019 byl muž  obviněn znovu. 

pajato73 ( 12. března 2020 08:24 )

..Ovšem na jaře roku 2019 byl muž obviněn znovu... A DAL????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání