Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda Zdeňky na Sardinii: Pachatel zneužíval její hendikepovanou dceru?!

Autor: chal - 
8. března 2020
06:41

Ital Francesco B. D. F., který v půlce února na Sardinii podle tamních médií zavraždil Češku Zdeňku K. (†41), měl také zneužít její hendikepovanou dceru k vlastnímu obohacení. Údajně obcházel lidi s kasičkou a žádal po nich příspěvek na operaci, která by zlepšila její zdravotní stav. To ale byla jen falešná záminka! 

Tragická smrt české občanky Zdeňky K. ve městě Sorso na Sardinii odstartovala sérii šokujících zjištění italských médií o bývalém příteli zavražděné ženy. Jak uvedla, Francesco B. D. F. Češku ubodal po hádce před barem a rozhodně to pro něj nebylo první porušení zákona.

Krátce před vraždou soud například řešil soudní zákaz styku právě se Zdeňkou. Ital Češku podle jednoho z jejích přátel zhruba tři týdny před vraždou zmlátil.

Podle informací deníku La Nuova Sardegna Francesco také nechutně zneužil zdravotního stavu Zdenčiny hendikepované dcery. Vrah prý chodil po městě Sassari s kasičkou polepenou fotkami hendikepované holčičky a nápisem vyzývajícím k darování peněz na její léčbu. „Pomozme s transplantací kmenových buněk,“ žádal Francesco B. D. F. veřejnost.

Na první pohled bohulibá činnost byla ve skutečnosti prachobyčejný podvod. Francesco totiž podle italského listu věděl, že transplantace kmenových buněk Zdenčině dceři nijak nepomůže.

Ital Francesco B. D. F. mámu dvou dětí Zdeňku 15. února několikrát bodl po hádce před barem ve městě Sorso přímo před očima jejích dcer. Potom ji odvezl z místa činu a nechal bez pomoci umírat dlouhé desítky minut. Sám uprchl i s jejími dětmi. Zatčen byl o den později na základě tipu náhodného svědka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání