Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dívku (†11) probil ve vaně mobil, mrtvou ji našla maminka

Dívka našla ve vaně svou smrt. (Ilustrační foto)
Dívka našla ve vaně svou smrt. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
24. února 2020
21:01

K děsivé nehodě došlo v rakouském Vorarlbersku. Teprve jedenáctiletá dívenka tam zemřela jenom kvůli neopatrnosti. Koupala se totiž ve vaně a opodál si nabíjela mobil. Ten jí pak spadl do vody a probil ji. Dítě se zachránit nepodařilo.

K rodinné tragédii došlo v městečku Dornbirn. Jak uvedl web TT.com, matka začala mít strach o svou dceru, když se jí neozývala z koupelny.

Když nahlédla okénkem z venku dovnitř, uviděla své dítě, jak leží bezvládně ve vaně. Strýček proto rozrazil dveře, aby zjistil, co se stalo.

Příbuzným se pak naskytl děsivý pohled na ošklivě popálené tělo malé holčičky. Začali ji ihned oživovat a poskytli jí první pomoc.

Pokusili se o to i přivolaní záchranáři, ale jejich snaha byla marná. Zranění holčičky byla příliš vážná. Podlehla jim.

bullshit ( 10. března 2020 07:56 )

_zacotomame: napsáno správně ale moc se mi to nezdá. I levná nabíječka se spínaným zdrojem mívá kvalitní izolaci na trafíčku, navíc by měla být alespoň pro zásuvku v koupeně proudová ochrana. Větším nebezpečím je možná kondík mezi sítí a výstupem, ten má ale jen pár pikofaradů. Jestli to také není nějaká fligna...

franta-mlaticka. ( 25. února 2020 07:43 )

Ko.ko.to.vič a jeho banda primitivů končí, ke zrušení podvodníků a vych.cánků už byly učeněný potřebný kroky, Pralinka si uřízla pořádnou ostudu, stejně jako konspirátor Hopp sem, Hopp tam.

abyss ( 25. února 2020 00:39 )

Jasná chyba ve výchově. Dítě se nesmí koupat samo, natož za zamčenými dveřmi,dokud jasně nepochopí, že ve vaně ani jejím blízkém okolí nesmí mít nic co je zastrčené v el. zásuvce.
Vůbec je nesmysl aby se dítě v koupelně zamykalo.
U nás se v koupelně nezamykal nikdy nikdo. Aby s tím nikdo neměl problém, stačí ctít soukromí a nevlézt do koupelny jako tele, ale zaklepat a zeptat se jestli může.
V koupelně se může stát ledacos, může se něco stát dítěti i dospělému, může uklouznout, udělat se mu zle, usnout ve vaně a začít se topit...... pak je každá vteřina drahá, takže když dotyčný neodpoví, tak musí být možnost hned vejít a pomoci mu.

Lubomír Babáček ( 25. února 2020 00:12 )

Je to sice velice smutný případ a tragédie, ale jedenáctiletá dívčina by už měla vědět, že s mobilem do vany neé a s připojenou nabíječkou už teprve ne. Ta dnešní generace nezodpovědných teenagerů, závislá na stále se vyvíjejících technologiích si vůbec nepřipouští nebezpečí, které úplně ignoruje a tím v podstatě nevědomky hazarduje se svým zdravím i svými životy.

cesky_novinar_ ( 24. února 2020 22:56 )

Takovou kravinu může vymyslet jen prof. Sokan a uvěřit jí jen levicová pakáž. Ale pro plesk se hodí každý nesmysl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání