Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pejskovi uhnila čelist zaživa: I přes obrovské utrpení stále vrtí ocasem

Autor: chal - 
19. února 2020
21:55

Při pohledu na Flokiho, který skončil v rukou ochránců zvířat z organizace Československý kastrační program, se jen těžko hledají slova. Pejsek má uhnilou čelist, těžký zánět a nedokáže jíst ani pít. Flokiho ale ani tak neopustila dobrá nálada.

Proč nechal majitel zdravotní stav pejska dojít do tak kritické situace, že zvíře trpí v agónii a veterináři musí bojovat o jeho život? Takovou otázku si pokládají v organizaci Československý kastrační program. Ochránci dostali do péče Flokiho, pejska, který na první pohled vypadá spíš jako mrtvola než zdravý jedinec.

„Jeho tělo smrdí na dálku hnisem, je už značně vyhublý, tlamička se mu rozkládá, má neskutečný zánět,“ popsali zástupci spolku na facebooku„Momentálně nedokáže přijímat potravu a ani sám pít, i když by velmi chtěl. Z úst mu jen vytékají sliny a hnis,“ dodali.

Ačkoliv je Floki na prahu smrti, podle ochránců zvířat i tak dokáže projevit radost ze života a vrtí ocasem. Také proto Československý kastrační program ze všech sil bojuje o pejskův život.

Spolek si dal za cíl nejprve Flokiho zachránit a pak začít řešit, jak se vůbec mohl do takového stavu dostat. Organizace je vděčná za jakýkoliv finanční dar, peníze poslouží na záchranu Flokiho a dalších zbídačených zvířat. Více informací na facebooku Československého kastračního programu.

heduninka@seznam.cz ( 20. února 2020 21:08 )

Udržovat takto nemocného psa,jenom aby se vyzebralo na jeho utrpení peníze,Tohle je hnus největšího kalibru.Pes který leží nepřetržitě v křeči,tohle už nemá nic se záchranou nic společného😰😰😰😰😰😰😰😰😰

odetka ( 20. února 2020 09:38 )

Nebylo by lepší ukončit jeho trápení? Majitel by měl jít za katr

verka1 ( 20. února 2020 07:25 )

Chudák pejsek jaké musí mít velké bolesti. Pak nám dejte vědět jestli byla léčba úspěšná.
Ta lidská zrůda co mu to udělala patří do kriminálu na celý život.

starymlok ( 19. února 2020 23:25 )

Lidský ***,co dokáží umordovat jakékoli zvíře, patří do kriminálu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání