Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vezmu ti to nejcennější, napsala muži v dopise, který dala k vaně: Syna (†6) utopila, sama se podřezala, říká obžaloba

Aktualizováno -
12. února 2020
16:51
Autor: Michaela Kalkusová - 
12. února 2020
15:33

„Nechápu, kde se ve mně vzal ten zkrat, nechtěla jsem mu ublížit,“ řekla Martina (38) z Benešovska policistům, když se jí ptali, proč svého syna D. (†6) utopila ve vaně. Hrozí jí až 20 let i výjimečný trest.

Smutný případ ve středu začal projednávat soud. Matka podle obžaloby hochovi dopoledne napustila vanu, a když se koupal, strčila mu hlavu pod vodu! Držela ho tam tak dlouho, až se chlapec utopil. Pak si podřezala žíly kuchyňským nožem a zavolala linku 112.

Ležela a vzlykala

K domu na Benešovsku se proto rozjeli policisté. „Ležela ve vaně, hocha měla v náručí a vzlykala, mně se utopilo dítě,“ popsal u soudu policista Jakub Š., který tam vstoupil první. Spolu s nimi přijeli i záchranáři, chlapci ale nemohli pomoci. „Chtěli jsme začít s resuscitací, ale bylo vidět, že se na těle začínají objevovat posmrtné skvrny,“ popsal lékař Aleš V.

Byl to zkrat

Obžalovaná matka o tom, jak její syn zemřel, nechtěla mluvit. Třásla se a její odpovědi soudce Robert Pacovský skoro neslyšel. Ten proto přečetl, jak loňský 8. srpen popsala policistům. „Rozhodně jsem neměla v úmyslu synovi ublížit. Byl to zkrat. Chtěla jsem, aby skončila šikana ze strany bývalého manžela,“ řekla.

Veškeré problémy prý začaly s rozvodem. S exmanželem L. (34) měli syna ve střídavé péči. On ale usiloval o to, aby ho soud svěřil pouze jemu. Soudní stání se mělo konat právě loni 8. srpna, už na něj ale nedošlo. Matce za vraždu dítěte hrozí 20 let vězení nebo výjimečný trest.

Vezmu ti to nejcennější!

Martina nechala v koupelně také tři dopisy. „Díky tobě vše skončí, vezmu ti to nejcennější!“ stálo v dopise adresovaném otci dítěte. Na dotaz, co tím měla na mysli, řekla, že si nepamatuje, co tam napsala. „V dopisech jsem se jen vypisovala ze svých problémů,“ tvrdila.

Válka o dítě

Rodiče o malého D. bojovali. Martina svého ex obvinila ze znásilnění, neustálých útoků a šikany. Obvinění ze znásilnění se ale neprokázalo, a tak on podal trestní oznámení na ni za křivé obvinění. Toho byla zase Martina zproštěna. Oba také tvrdili, že syn k druhému rodiči nechtěl chodit.

Otec skončil na práškách

Smrt jediného syna otec L. těžce nese a musel vyhledat pomoc psychiatrů. „Není veselý, není tolik společenský, pokud nebere prášky, nemůže normálně fungovat, má noční můry,“ popsala jeho přítelkyně u soudu.

dietr ( 13. února 2020 09:13 )

Ukažte mi ještě toho fotra s přítelkyní, kterým nestačila střídavá péče, to mi hlava nebere.

europa ( 13. února 2020 04:40 )

Pepa Re ( 12. února 2020 22:50 )

Provaz pro svini

sacred10 ( 12. února 2020 19:44 )

Upřímně řečeno,já bych je bral všechny,mě se ženy prostě moc líbí.Tyhle v uniformách jsou hodně sexy

latecia ( 12. února 2020 19:26 )

Normalni clovek nese rozvod v klidu. Sociopati narcisti to ale berou jako nejvetsi podraz, utok na sve ego,upadnou do deprese, prichazi rozpad osobnosti, stavaji se casovanou bombou az jednoho dne vybuchnou a ztraci nad sebou kontrolu. Rika se tomu nervovy kolaps narcisty. V takove chvili je nejnebezpecnejsi uplne mimo smyslu. Casto toho ale pote lituji. Proto je treba si pri vyberu partnera dat pozor, nenechat se omracit bzhledem a charismem ale koukat po charakteru dotycne/ho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání