Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Při hádce s partnerkou ubodal psa: Muže ze Sokolovska obvinili z týrání zvířat

15. ledna 2020
13:53

Partnerská hádka z loňského října měla tragické následky pro mladého psa, který před násilníkem jen hájil svou paničku. Útočící muž ho ubodal. Policie agresora nyní obvinila z týrání zvířat.

Dva roky ve vězení teď hrozí třicetiletému muži z Kraslic na Sokolovsku, který ubodal rotvajlera své o dva roky starší partnerky. K potyčce mezi partnery došlo loni 4. října.

„Při potyčce utrpěla žena zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici s následnou hospitalizací. Během incidentu měl muž pobodat nožem jejich společného psa, který je měl předtím oba z dosud nezjištěných příčin napadnout,“ popsala před několika týdny policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Muž poté z místa odjel, aniž by ženě či zvířeti jakkoliv pomohl. Přivolaná hlídka psa odchytila a urychleně odvezla k ošetření na veterinu, zvíře ale vážným zraněním podlehlo.

„Na základě zjištěných skutečností při prověřování případu kriminalisté zahájili trestní stíhání třicetiletého muže z Kraslic, kterého obvinili ze spáchání přečinu týrání zvířat,“ uvedl nyní k případu mluvčí Jakub Kopřiva. Policie se věcí dál zabývá.

Luk rsk ( 14. března 2020 08:42 )

Zlaté pravidlo: kdo chrání zvířata, nenávidí lidi. Ochrana zvířat je počátkem rychlého konce naši civilizace. Jsme civilizace lidí, ne zvířat a psychopatů s nimi spojenými. Až skončí toto dekadentní období. Bude vše na svém místě. Lidé se budou chovat jako lidé. Kdo nebude mít povinnosti nebude mít absolutně žádná práva. Zvířata budou sloužit k užitku lidem.

villon ( 15. ledna 2020 16:34 )

Psisko se s.ralo kam nemělo a zařvalo. Slzyčka ukápla.

karambol ( 15. ledna 2020 14:26 )

určitě to byla skurve.á černá lepenka!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání