Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V Pardubicích je veselo: Po alkohadech tam mají i alkošneky!

Autor: DH - 
15. ledna 2020
11:54

Říká se, že alkohol dělá z lidí zvířata a své o tom vědí i strážníci z Pardubic. Město jim nejdříve v listopadu podle jejich slov zaneřádili takzvaní „alkohadi“, aby se k nim v polovině ledna přidalo jiné zvíře. Alkošnek.

Městská policie v Pardubicích měla opět napilno při zasahování u podnapilých občanů krajské metropole. V pondělí večer strážníky kdosi přivolal k ženě, která údajně vykazovala známky požití většího množství alkoholu.

Po příjezdu policistů na čerpací stanici MOL objevila hlídka namol opilou ženu ve věku přibližně 60 let, která se snažila vlézt pod jedno z vystavených reklamních vozidel. Co tam ale hodlala dělat, strážníkům nebyla schopná vypovědět. Vzhledem k pořízeným fotografiím z místa zásahu ale dotyčná dostala příhodnou přezdívku alkošnek.

Veselá příhoda bohužel nabrala dramatických obrátek ve chvíli, kdy si zmatená žena, se kterou byla údajně velmi špatná komunikace, začala stěžovat na bolest v oblasti hrudníku. „Z toho důvodu jsme dotyčnou předali záchranářům,“ řekla Blesku mluvčí pardubických strážníků Lucie Klementová.

Městská policie z Pardubic o incidentu informovala i na svém facebooku, kde fotografie ženy pod autem dostala zcela nový rozměr. Lidé ji například přirovnávali k herci Hrušínskému ze slavné scény filmu Vesničko má, středisková, kdy tam doktora přejede jeho vlastní automobil. Jiná žena zase napsala: „Asi začnu pít. Jsem totiž zvědavá, na jaké zvíře bych se proměnila já.“

V případě „alkozvířat“ to ale nebylo poprvé, kdy se s nimi pardubičtí policisté setkali. Už v listopadu loňského roku se po městě našlo několik ležících opilců, kterým místní začali přezdívat alkoholičtí hadi, jichž se za jeden víkend objevilo šest. Do Pardubic tak přejeme, aby se podobně nerozmnožil i příbuzný druh šneků.

obessenalucerne ( 16. ledna 2020 00:21 )

V tomto zemanobabišizmu nezbývá, než chlastat.

Monikay ( 15. ledna 2020 17:42 )

to označení mně pobavilo

tryskomys ( 15. ledna 2020 12:05 )

Spatná reklama pro Pardubice,ale radnici to nevad

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání