Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Epidemie v Pardubicích: Rozmnožili se tam „alkohadi“!

Autor: chal - 
26. listopadu 2019
17:47

Během uplynulého víkendu městští policisté v Pardubicích zasahovali u šesti velmi podobných případů. Jednalo se o jev, který sami strážníci na svém facebookovém profilu označili jako epidemii! Ve městě proslaveném perníkem a dostihy se rozmnožili „alkoholičtí hadi“…

Neoficiální soutěž o nejvyšší hodnotu alkoholu v krvi mezi sebou o víkendu v Pardubicích zřejmě uspořádala šestice mužů, kterých se museli ujmout tamní strážníci. Opilci nadýchali od dvou do téměř čtyř promile!

Alkohol se na všech poměrně neblaze podepsal – ani jeden z nich totiž nebyl schopný jít po svých. „Někteří tím vystavili nebezpečí jen sebe, někteří i řidiče. Každopádně o všechny jsme se pro jejich dobro postarali,“ informovala Městská policie Pardubice na facebookovém profilu.

Vzhledem k pozicím, v jakých se dotyční po příjezdu hlídek nacházeli, strážníci víkendový jev s nadsázkou označili za „epidemii alkoholických hadů“.

Městští policisté alkohady pochytali na různých místech. Ten nejopilejší (3,94 ‰) se povaloval na dětském hřišti. Zcela mimo kategorii byl opilec ležící na zastávce městské hromadné dopravy. Vzhledem ke stavu, v jakém byl, mu totiž strážníci nedokázali změřit hodnotu alkoholu v dechu.

Pohybovenadany ( 27. listopadu 2019 03:34 )

Alkohol ? Spíše viróza .

borjar ( 26. listopadu 2019 22:20 )

Všetci kradnů a většina ještě k tomu chlastá.

starymlok ( 26. listopadu 2019 21:38 )

Tvl,dnes už snad kromě doktorů a učitelek snad chlastá půlka národa,
že by epidemie?Ne,stav společnosti po 30 letech svobody.A to mě nic nechybí,
jen se nestačím divit kam směřuje naše zem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání