Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krvácející vyhublá Luna umírala na řetězu. Znásilnili ji, bojí se veterinář

Autor: sova - 
26. ledna 2020
19:25

Nález, který vyrazil dech i ochráncům zvířat, kteří jsou zvyklí na ledacos. Zachránci z organizace Psí štěstí byli přivoláni k fence, kterou nalezli v tak zuboženém stavu, že se nemohla ani postavit. Silně podvyživeného a dehydratovaného tvora někdo zanechal přivázaného u opuštěné chatky. Ochránci si ihned všimli, že pejsek trpí krvácením a hnisavým výtokem. Domnívali se proto, že má za sebou náročný porod. Po akutní operaci je ale lékař šokoval pravděpodobnějším vysvětlením - fena byla nejspíše znásilněna. O otřesném případu informoval útulek na svém facebooku.

Vystrašenou fenku, která dostala jméno Luna, transportovali lidé z útulku okamžitě na veterinu. Její stav byl tragický.

Nebyl čas na váhání, jinak by byla do rána mrtvá... Báli jsme se a čekali v noci v čekárně jen s malou dušičkou, ale s velkou nadějí, jak operace dopadne. Když pan doktor otevřel dveře a prohlásil, že žije, měli jsme obrovskou radost,“ píše útulek Psí štěstí ve svém příspěvku. Uvádí v něm i číslo účtu, na který mohou lidé přispívat a Luně tak pomoci k uzdravení.

Pejsek má před sebou náročné léčení

O to více je šokovala zpráva, se kterou zvěrolékař přišel. Teze o náročném porodu, kterou na základě Luniných zranění ochránci disponovali, vzala rychle za své. Zlomená fenka se podle všeho stala obětí neskutečně zvrhlého činu.

„Nejdřív jsme si mysleli, že je po štěňatech, protože měla kolem vulvy strupy a uschlou černou krev. Bohužel to nebylo štěňaty, ale dle slov pana doktora ji pravděpodobně mohl i někdo znásilnit, protože měla vchod do dělohy velice poškozený. Pan doktor při operaci tedy vyndal celou dělohu a vše pořádně vyčistil,“ informují na facebooku zachránci pejska.

Příšerný zážitek má za sebou zubožená fenka Luna. Její tyran ji zřejmě znásilnil a smrti unikla jen o vlásek Příšerný zážitek má za sebou zubožená fenka Luna. Její tyran ji zřejmě znásilnil a smrti unikla jen o vlásek | Facebook Psí štěstí

A dodávají, že i přes úspěšný chirurgický zákrok ještě nemá Luna vyhráno. Čeká ji totiž náročné léčení a teprve až po něm bude nabídnuta k adopci. Ovšem už teď - díky svým vysvoboditelům - získává novou chuť do života a není pochyb o tom, že pokud se dostane do správného domova, nabyde znovu i důvěry v lidi.

fridos ( 30. ledna 2020 18:27 )

Chudinka malička, měla tomu zmetkovi co ji to udělal ukousnout pero u samých ko... Copak toho udělá normální člověk? Je to hovado.....A to si zaslouží trest stejnou zbraní 😭 ubozak co si neumí najít ženskou tak ublíží neme tváři

Amabell ( 29. ledna 2020 16:02 )

Mám doma nabitou zbran..škoda,že ji nemůžu použít !!

bibijana ( 28. ledna 2020 13:58 )

Chybí mně tam zmínka, zda to vyšetřuje policie jako týrání zvířete. Podali veterináři, nebo nálezci vůbec trestní oznámení?

verka1 ( 28. ledna 2020 08:17 )

Chudáček fenka co za svůj krátký život musela prožít. Zrůdy běhají po světě a nic se jim nestane. Zákonodárci nechtějí zpřísnit tresty. Ať se podívají co se děje, nebo snad toto páchají na zvířatech? Hnus co dokáže udělat "člověk" zvířeti.

lolitka27 ( 27. ledna 2020 10:04 )

Tomu zmr*ovi udělat to samé,ale pomalu a dlouho velkým klackem do analu! Nejradši bych mu toho nechutnyho ptáka uřezala a nacpala do tlamy. Tohle dokáže jen nechutná zrůda!!! 👹 😞

Zobrazit celou diskusi