Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (13) zmizela cestou do školy: Nastoupila do záhadného černého auta!

Autor: shp - 
24. ledna 2020
20:00

Rodiče dívenky Amberly Nicole Floresové (13) z alabamského města Pelham prožili děsivé chvíle plné strachu, obav a nejistot. Jejich dcera totiž zmizela cestou do školy. Nastoupila do záhadného černého auta. Vypukl závod s časem.

Amberly Nicole Floresová zmizela v úterý poté, co z domova ve městě Pelham odešla na zastávku, kde měla nastoupit do školního autobusu. Dívka na ni však vůbec nedorazila. Namísto toho si přisedla do černého SUV značky Mercedes, které s ní odjelo neznámo kam. Auto však naštěstí zachytila kamera.

Je to velmi, velmi hodná dívka. To je poprvé, co odešla do školy a nevrátila se,“ řekl televizi WBMA po zmizení dcery otec Alfredo Flores. Matka školačky se poté, co zjistila, že je Amberly Nicole pohřešovaná, zhroutila a skončila v nemocnici. Tam ji vyslechli policisté.

S kým dívka byla, je nejasné

Ve čtvrtek odpoledne přišla naštěstí dobrá zpráva. Policejní pátrání přineslo výsledky. Holčička byla nalezena v pořádku v domě ve městě Huntsville, které se nachází asi dvě hodiny cesty severně od Pelhamu. S kým byla ani proč zmizela, není jasné. Policie tyto informace veřejnosti zatím nesdělila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání