Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Malou Marion nacpal „otčím“ do batohu a hodil ji do auta: Holčička zemřela!

Nevlastní otec malou Marion nacpal do batohu a hodil ji do auta! Dívka zemřela
 (Autor: Facebook, police)
Autor: rc - 
10. ledna 2020
11:21

Tragicky zemřela Marion Jester-Montoyová, ani ne roční holčička z amerického Texasu. Dohlížet na ni měl v úterý přítel její mámy Trevor Rowe. Ten však musel do práce, a tak batole nacpal do batohu a hodil ho na podlahu do auta! Dívka zemřela. Trevorovi hrozí trest smrti.

Trevor Rowe měl v úterý na starosti dceru své přítelkyně Marion Jester-Montoyovou. Musel však do práce, a tak malé batole nacpal do batohu a hodil ho na zem ve svém autě! Posléze šel v klidu pracovat. Když se vrátil, aby dívku zkontroloval, viděl, že se dítě dokázalo z batohu dostat, a tak ji vzal a nacpal ji do batohu znovu. Do auta se vrátil opět v čase oběda. Uviděl, že Marion ztěžka dýchá, ale nebrečí.

Trevor však místo toho, aby Marion vysvobodil, jel velkou rychlostí do restaurace s rychlým občerstvením, kde si dal oběd a posléze se zastavil ještě ve dvou obchodech. Poté zamířil znovu do práce. V pět hodin odpoledne, po směně, zjistil, že Marion nedýchá. Začal proto s masáží srdce a zavolal záchranku. Bylo však pozdě.

Podle deníku Metro teď Trevorovi hrozí až trest smrti. „Naše láska k této úžasné vnučce naplňovala všechny naše potřeby. Její ztrátu budeme navždy cítit v našich srdcích a myšlenkách. Odpočívá v náručí Boha, zcela klidná, milovaná a v bezpečí od všech útrap,“ uvedla babička Barbara Pylesová na sociální síti facebook.

miasek ( 10. ledna 2020 13:30 )

Ted ty matky maji deti a jeste si najdou pritele. Ja by jsem nemela energii na to namlouvani a cukrovani, co probiha u seznamovani na zacatku. Kdyz jsem mela ja dite, jsem byla rada, ze mam cas nekdy se normalne vyspat v noci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání