Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lyžařský reprezentant tragicky zemřel na D1: Richard (†27) narazil do kamionu v koloně

Autor: chal - 
20. prosince 2019
17:50

Ve středu odpoledne na dálnici D1 při autonehodě zemřel profesionální freestylový lyžař Richard J. (†27). Mladý reprezentant nepřežil střet s kamionem, do kterého zezadu narazil na konci kolony. Richardovu vážně zraněnou spolujezdkyni (25) vrtulník transportoval do nemocnice.

Slovenská lyžařská asociace svým fanouškům ve čtvrtek sdělila neuvěřitelně smutnou zprávu. Ve středu odpoledne totiž na 51. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno zemřel profesionální freestylový lyžař Richard J. Sportovec na konci kolony narazil do kamionu, svým zraněním bohužel podlehl.

V autě cestovala na místě spolujezdce 25letá žena, kterou s těžkým zraněním transportoval vrtulník do nemocnice na pražských Vinohradech.

„Se zármutkem vám oznamujeme, že ve věku 27 let lyžařskou obec tragicky opustil Richard J., profesionální freestylový lyžař, člen slovenské reprezentace, akreditovaný rozhodčí freestylového lyžování, fitness a freeski kouč a organizátor freestylových kempů v Čechách, na Slovensku a v Rakousku,“ uvedli Richardovi kolegové na facebookové stránce asociace.

Nečekaná zpráva všechny vzala. „Hluboká upřímná soustrast celé rodině a ostatním pozůstalým v jejich hlubokém zármutku,“ dodali zástupci organizace.

Rodinu náhlá ztráta milovaného příbuzného samozřejmě zdrtila. „To bych si nikdy nepomyslela… Moc brzo, bráško. Vrať se. Víc nedokážu říct,“ napsala Richardova sestra Petra v dojemném statusu na facebooku.

Ji Elvis65 Vak ( 27. prosince 2019 18:38 )

Lyžař dobrej řidič k hovnu kam sakra čumí že nevidí kamion ktery většinou ještě bliká varovkama

Dimale ( 21. prosince 2019 18:53 )

Zemrel zbytecne,
jako stovky dalsich.
Kamiony maji vzadu narazniky tak vysoko, ze
auto proste vjede pod ne.
Stovky skalpovanejch aut vc lidi

viho ( 21. prosince 2019 16:44 )

Možná nedával pozor, ale faktem je, že D1 v některých úsecích neodpovídá parametrům dálnice a dálniční rychlosti. Zejména ty dříve postavené úseky. Za komunistů se na to tak nehledělo. Takže řidič v některých místech nemá dostatečný rozhled, aby včas spatřil stojící auto před ním.

nimegu ( 20. prosince 2019 23:43 )

𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

bizon_pepa ( 20. prosince 2019 21:43 )

To je prave ten freestyl

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání