Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smrt novorozence v Bojkovicích: Matka (29) Peťulku předávkovala opiátem?! Synáčkovi píše vzkazy

Autor: chal - 
20. prosince 2019
05:01

Ve vazbě skončila 29letá matka tragicky zesnulého novorozence Péti z Bojkovic. Teprve devítidenní chlapeček zemřel na předávkování opiátem. Policisté Marii T. obvinili z vraždy.

Policejní vyšetřování náhlého úmrtí teprve devítidenního novorozence Péti z Bojkovic na Uherskohradišťsku vyvrcholilo uvalením vazby na chlapcovu matku Marii T. (29). Policisté ji obvinili, že svého synka v polovině listopadu zavraždila podáním smrtelné dávky opiátu. Na případ upozornila televize Prima ve středu 18. prosince.

Matka o chlapcově úmrtí informovala veřejnost hned v den, kdy zemřel, tedy 12. listopadu. „Náš Peťulka *2. 11. – †12. 11. 2019,“ napsala na sociální síť, kde vzápětí okamžitě začala přijímat kondolence a děkovat přátelům a známým za slova podpory.

Když se jeden z nich zeptal, jak chlapeček zemřel, odpověděla: „Náhle.“ Další známá rodině vzkázala, že je jí z tragické zprávy smutno. „Nám taky, moc to bolí,“ zněla Mariina odpověď... „Nikdy nezapomeneme,“ vzkázala ještě Péťovi.

Sousedé Primě sdělili, že se jedná o sociálně slabší rodinu. „Vím od vidění, jsou to taková divná individua,“ řekl televizi jeden z obyvatel Bojkovic.

Marie T., která měla doposud čistý trestní rejstřík, skončila ve vazbě a hrozí jí 15 až 20 let, případně výjimečný trest, řekla Primě policejní mluvčí Lenka Javorková. Mluvčí televizi sdělila, že policií nařízená pitva odhalila, že chlapeček zemřel na předávkování kodeinem, tedy opiátem, který se užívá k utlumení kašle nebo bolesti. 

 

.tg.bb ( 21. prosince 2019 00:07 )

Upeče si jiný...

housIista ( 20. prosince 2019 15:36 )

ta tě ale musela vytočit a ponížit

mazliva.samicka ( 20. prosince 2019 15:21 )

Fujtajbl..to je hnus....podat tomu ruku tak si jí týden máčím v savu..Ten děda..měl pravdu...

XYZ3 ( 20. prosince 2019 13:15 )

Přečtěte si tu slátaninu co jste napsal...OP prúkaz, tresně, nezlechčujte... Jinak paní bude asi mdlého ducha, o tom není pochyb. Bylo by snad lepší maličkého dát rovnou do babyboxu a neusmrtit ho po týdnu života...

frantacizek ( 20. prosince 2019 11:52 )

toto není normální..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání