Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mirku, záhadně zmizelou v pyžamu, našli mrtvou už v srpnu: Policie konečně ví, jak zemřela

Tělo Mirky (†33) bylo nalezeno v červenci ve křoví! Policie konečně ví výsledky pitvy.
Tělo Mirky (†33) bylo nalezeno v červenci ve křoví! Policie konečně ví výsledky pitvy.  (Autor: policie ČR)
Autor: rc - 
19. prosince 2019
15:04

Policie na Olomoucku koncem července pátrala po zmizelé Mirce, která odjela z domu v pyžamu a už se nevrátila. Pátrání však skončilo tragicky. Tělo třiatřicetileté ženy bylo nalezeno začátkem srpna. Policie ale až nyní obdržela výsledky pitvy!

Předposlední červencové úterý brzy ráno nasedla Mirka do svého vozu pouze v pyžamu a už se nevrátila. Její manžel poté, co o ní neměl žádné zprávy, kontaktoval olomouckou policii, která zahájila pátrání. „Odjela z rodinného domu v místě bydliště, pouze v pyžamu, osobním vozidlem neznámo kam,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Pátrání však skončilo tragicky poté, co se tělo třiatřicetileté ženy našlo v lesíku na Olomoucku, kde leželo poblíž jejího auta. V případu byla nařízena soudní pitva, která by objasnila detaily případu. Přesto, že tělo bylo nalezeno už v srpnu, výsledky přišly až v prosinci.

„Výsledky pitvy máme již k dispozici. Cizí zavinění bylo vyloučeno. Vzhledem k tomu, že se jedná o tragickou a pro rodinu citlivou událost, nebudeme z piety pozůstalým již sdělovat k případu žádné bližší informace,“ dodala mluvčí.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání