Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie v Bojkovicích: Matku (29) obvinili z vraždy novorozeněte!

V Bojkovicích na Zlínsku došlo k vraždě. Matka měl usmrtit své teprve devítidenní dítě. (Ilustrační foto)
V Bojkovicích na Zlínsku došlo k vraždě. Matka měl usmrtit své teprve devítidenní dítě. (Ilustrační foto)  (Autor: David Buršík)
Autor: VaB - 
18. prosince 2019
20:27

Obrovská tragédie se odehrála v Bojkovicích na Uherskohradišťsku. Devětadvacetiletá žena tu měla usmrtit teprve několikadenní dítě! Policie ženu zadržela a obvinila, stíhána je vazebně. K hrůznému činu došlo v polovině listopadu, policie se ale k případu nechce vyjadřovat.

Policie v Bojkovicích na Uherskohradišťsku prošetřuje násilný trestný čin, při kterém přišel o život teprve devítidenní chlapec. Podle FTV Prima měl být chlapec předávkován kodeinem, jemuž se lidově říká makovice. Jde o opiát, který se v lidském organismu přeměňuje na morfin.

Příčinu smrti upřesnila až nařízená pitva, ze začátku totiž nebylo jasné, jestli se na skonu dítěte někdo podílel. Na konci samotného vyšetřování pak policie ukázala na chlapcovu devětadvacetiletou matku. Kriminalisté se nyní snaží zjistit, co přesně se odehrálo.

Žena má mít podle FTV Prima ještě jedno malé dítě. Sousedé uvedli, že péči o dvě malé děti žena psychicky nezvládla. „Krajští kriminalisté obvinili devětadvacetiletou ženu ze zvlášť závažného zločinu vraždy za to, že usmrtila své dítě. Je stíhána vazebně. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody na 15 až 20 let nebo výjimečný trest,“ uvedla mluvčí policie Lenka Javorková.

„Vím od vidění, že jsou to dost taková divná individua. I ta mladá i ta maminka,“ uvedl obyvatel Bojkovic pro FTV Prima. 

pondcamrest ( 19. prosince 2019 16:08 )

𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání