Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Macecha jí odpírala vodu, holčička (†8) pila ze záchodu! O Vánocích ji brutálně utýrali

Autor: jžk - 
19. prosince 2019
09:31

Týrali ji a zřejmě i zneužívali! Teprve osmiletou Raylee JoLynn Browning nalezli s modřinami, popáleninami a natrženým konečníkem, mrtvou 26. prosince 2018 v západní Virginii. Otec zemřelé, jeho přítelkyně a její sestra byli zatčeni poté, co nebohá dívenka prodělala srdeční zástavu.

Raylee údajně strávila minulý Štědrý večer v pokoji, ve kterém se později našla sexuální hračka a kladivo. Sestra její macechy, Sherie Titchenell, která pokoj s holčičkou sdílela, nedokázala vypovědět, k čemu v místnosti předměty byly určeny. Druhá sestra Miss Oak Leaf 2019, která se nyní nachází v pěstounské péči, však příslušným orgánům prozradila, že dospělí dívku mlátili kovovými předměty a pásky a mučili ji tresty, ze kterých mrazí.

Jedním z nejkrutějších bylo odepírání vody, dívenku nepustili k jejímu zdroji po více než tři dny. „Několikrát jsem ji viděla, jak pije z toalety. Myslím, že to z toho chytila infekci,“ uvedla nezletilá. „Říkala jsem jí, ať tu špinavou vodu nepije, ale zřejmě byla strašně žíznivá,“ dodává.

Dle lékařské zprávy chytila Raylee infekci, která vedla k sepsi, informoval tak zpravodaj Bluefield Daily Telegraph. Sepse je celková reakce organismu na infekci. Stav se může rozvinout až do septického šoku, který může zapříčinit selhání orgánů. Lidově se sepse označuje jako otrava krve a nemůžete se nakazit od jiné osoby. Úmrtnost je vysoká, více než 30% lidí diagnostikovaných se sepsí zemře.

Mladičká Raylee byla během jejího krátkého života několikrát hospitalizována s různými zraněními. Její učitelé dokonce několikrát oslovili sociálku, kvůli podezření ze zneužívání děvčátka. Podle zdravotníků měl její otec poznat kritický zdravotní stav, a proto byl on, Marty Browning, jeho partnerka Julie Dawn Titchenell-Browningová a sestra Sherie Titchenell obviněni ze zanedbání péče o dítě. Každý z nich dostal pokutu ve výši asi dvou milionů tři sta tisíc korun českých.

Maminka Raylee o své dcerce na facebooku napsala: "Raylee JoLynn Browning byla krásná, chytrá, šťastná a zdravá holčička. Měla srdce na pravém místě. Milovala Lociku, nedala dopustit na svého nevlastního tatínka a své sourozence, měla ráda své učitele, ráda se učila, milovala školu, milovala plavání.. její oblíbená barva byla fialová, nejraději ráno pozorovala východ sluníčka.. byla mým Sluníčkem." Její ztráta hluboce zasáhla celou rodinu.

dobryclovek ( 19. prosince 2019 10:40 )

okamžitě vykostit a hodit zvířatum!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání