Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pašeračka Tereza je šťastná: Miminko ve vězení!

Autor: SKS - 
22. listopadu 2019
05:11

Tereza Hlůšková září štěstím. V jejím životě se totiž podle důvěryhodného zdroje z vězení objevilo dítě, o které se stará přímo v base! Malý chlapeček české vězeňkyni pomáhá alespoň částečně zlepšit zdlouhavé dny v pákistánském lapáku.

Dlouhé dny nedobrovolného pobytu ve vězení v pákistánském Láhauru se pašeračce Tereze poslední dobou o něco méně táhnou. Mladá Češka má totiž nového spoluvězně, se kterým jí čas utíká rychleji. Jde o teprve dvouletého chlapečka!

„Tereza má nového kamaráda,“ řekl Blesku s odvoláním na zdroj přímo z věznice pákistánský novinář Alí Aršád ze serveru Dunya News. „Jmenuje se Ayyan. Ten chlapec samozřejmě žádný trestný čin nespáchal, ale je ve vězení se svou matkou Hinou Bibi, která je taky u soudu kvůli drogám,“ vysvětlil hochův pobyt žurnalista.

Tereza je podle něj s dítětem často v kontaktu a ráda ho chová v náručí. Podle Aršáda Tereza s Ayyanem tráví čas, když se o něj Hina Bibi zrovna nemůže starat. „Když jeho matku zrovna někde potřebují, Tereza k němu přijde a chová ho v náručí. Má ho ráda. Hina Tereze nezakazuje, aby Ayyana vídala,“ uzavřel novinář.

Pákistánští celníci zadrželi Terezu Hlůškovou loni 10. ledna na letišti v Láhauru na východě země. Česká luxusní společnice, která dřív pracovala v erotickém salonu, tehdy chtěla odletět přes Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech do Irska. Celníci ovšem v jejím kufru našli necelých devět kilogramů heroinu.

Hlůšková letos v dubnu od soudu nepravomocně vyfasovala bezmála devět let vězení, proti rozsudku se odvolala. Zatím není jasné, jestli odvolací soud stihne rozhodnout ještě v tomto roce.

joldh ( 22. listopadu 2019 23:30 )

Hnus, tohle už je psychožumpa.

tezza ( 22. listopadu 2019 19:26 )

Dvouleté děcko není miminko ale batole, blbý Blesku

majojo ( 22. listopadu 2019 17:54 )

Jak je ta jalovice najednou cituplná! Ten hérák stejně pašovala pro takováhle miminka a jejich roidiče, aby se měli lépe.

mrdlafka ( 22. listopadu 2019 14:28 )

no já nevím, ten tvůj to střík tvý mámě mezi h.ovna do p.r.dele a ty ses narodil s hlavou kde v ní nemáš mozek ale průjmovitou s.r.ačku

inocenta ( 22. listopadu 2019 12:40 )

Unikají ale jiné věci, například, jak se teď rozmáhá nabídka brigád / smlouva o dílo/ namísto seriózní nabídky zaměstnání na HPP. A není třeba si dlouho lámat hlavu "proč" brigády zaměstnavatelé nabízí tak často a asi raději/ někdy prý s vyhlídkou získat práci na HPP po čase/ Nebude přibývat lidí/ mladých i těch již před důchodem/, kteří budou mít problém někde zakotvit, případně získat kvalifikaci trvalou prací, a nebudou muset přebíhat sem tam s mezipřistáními na Úřadu práce?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání