Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Krásnou modelku Violu (†34) brutálně umučili u řeky: Byla motivem žárlivost?

Autor: rc - 
21. listopadu 2019
12:19

Slovensko je v šoku ze smrti modelky a fotografky Violy M., jejíž tělo bylo nalezeno v bratislavském přístavu. Čtyřiatřicetiletá žena byla umučena k smrti. Jde přitom už o druhý podobný zločin, který se na tomto místě stal! Před dvěma měsíci tam totiž byla znásilněna a zavražděna jiná žena!

Minulý týden v pondělí byla v bratislavském přístavu u řeky nalezena žena, která byla zbitá a podchlazená. Náhodný kolemjdoucí, který ženu našel, okamžitě zavolal na tísňovou linku a na místo vyrazila záchranná služba.

Nevěděli, o koho jde

Žena měla zlomený obratel, poraněné kotníky a roztrhaný anální otvor. Zdravotníci se ji marně snažili zachránit. Zemřela při převozu do nemocnice.

Podle slovenského portálu Plus Jeden Den žena neměla u sebe žádné doklady a vyšetřovatelům se až o čtyři dny později podařilo zjistit, že jde o modelku a fotografku Violu M (34) ze Sniny na východním Slovensku. V Bratislavě měla výstavu svých fotografií. Její zmizení na policii nahlásila její matka.

Blízký, nebo sériový vrah?

Z brutální smrti krásné Violy je v šoku nejen její rodina, ale také obyvatelé Bratislavy. Její tělo totiž bylo nalezeno na místě, kde bylo před dvěma měsíci nalezeno tělo jiné oběti vraždy - Anny (†52). Také Annu někdo znásilnil.

„Verzí může být více. Pachatelem může být její známý, který ji na to místo vylákal nebo ji tam jen vyhodil. Možná ji však oslovil někdo neznámý a zaútočil na ni na tom místě nebo jinde a těla se zbavil u řeky. Na to dá asi odpověď ohledání místa a těla. Když šlo o sexuální útok, na místě je otázka, zdali jde o jednorázového pachatele, nebo sexuálního delikventa páchajícího sériové útoky,“ řekl pro server Plus Jeden Den kriminalista Matěj Snopko.

Možný motiv je žárlivost

Tím, co se vlastně stalo, se zabývají také Violini přátelé a známí. „Nemyslím, že by během výstavy nebo po ní šla jen tak na procházku k Dunaji. Navíc kdyby ji chtěl někdo jen znásilnit, tak ji potom odkopne do Dunaje. Ale ona byla zbitá, měla zničené kotníky… Na tom si někdo dal záležet. Pravděpodobně z pomsty,“ myslí si její kamarádka Danka. Její teorii podpořil i zdroj blízký vyšetřování. Ten totiž pro Plus Jeden Den potvrdil, že za útokem mohla stát žárlivost. Viola se totiž měla scházet se dvěma muži najednou.

andula15 ( 22. listopadu 2019 17:59 )

DEBIL

yokky ( 21. listopadu 2019 23:34 )

Skoro jako v USA...

annalugano ( 21. listopadu 2019 19:22 )

Žena měla zlomený obratel, poraněné kotníky a roztrhaný anální otvor. Ctěme zásady slušného chování, buďme profesionální . Novinář který nectí morální a etický kodex nemá v žurnalistice co pohledávat.

3962 ( 21. listopadu 2019 18:31 )

Kretén čečenský, však aj vo vašom čečensku sa vraždí každú chvilu

josifekzkotviny ( 21. listopadu 2019 17:52 )

měla si najít kandaulistu.... tomu nevadí že jich má víc..... ale škoda holky...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání