Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učitelka (†63) obviněná ze zneužití žáka zastřelila manžela: Pak spáchala sebevraždu

Autor: jžk - 
7. listopadu 2019
16:50

Hrůzný případ vyšetřuje policie v Severní Karolíně. Místní dlouholetá učitelka Emma Ogleová (†63) byla obviněna ze sexuálního zneužívání o 46 let mladšího studenta. Zvrácený vztah ukončila sama údajná oběť, když ženu udala na policii. Pro rodinu Ogleové měl její čin dalekosáhlé následky. Sama je totiž matkou. Nakonec nejspíš neunesla tíhu viny a namířila zbraň nejprve na svého manžela a poté sama na sebe.

Když se Michael Ogle (†59) neukázal ráno v práci, jeho kolegové pojali podezření a zavolali raději příbuzným muže, aby ho šli zkontrolovat. Když zjistili, že je dům Ogleových zabarikádován, okamžitě uvědomili policii, která na místo poslala zásahovou jednotku. Bohužel však přijeli pozdě.

V domě nalezli dvě mrtvá těla, která patřila Michaelovi a jeho manželce Emmě. Podle všech indicií žena nezvládla obvinění ze sexuálního zneužití studenta a rozhodla se, že už nedokáže situaci nadále snášet. Nejprve tedy zastřelila svého manžela a pak sebe.

Třiašedesátiletá učitelka byla zadržena za údajné obtěžování jejího sedmnáctiletého studenta. Emmu Ogleovou, profesorku na technické střední škole, zatkli 1. listopadu. Podle výpovědi začal zvrhlý vztah učitelky s žákem loni na jaře a během léta vygradoval.

Obvinění přišlo ve čtvrtek ze strany samotné oběti, což během několika hodin vedlo k jejímu zatčení, uvedl zpravodajský kanál WSOC_TV. Následujícího rána byla Ogleová propuštěna na kauci ve výši 230 tisíc korun.

Emma Ogleová učila na Garingerské střední škole od roku 2014. Krajská školní inspekce učitelku odvolala z funkce až do chvíle, než celou situaci řádně prošetří. Podle záznamů byla Ogleová také registrovanou zdravotní sestrou, a dokonce měla vlastní dceru.

pupak_1 ( 7. listopadu 2019 23:30 )

Takže sedmnáctiletý student si vrzne se starou učitelkou a pak jí napráská.
Nechutné.
Jedno i druhé.

dietr ( 7. listopadu 2019 21:22 )

zneužít žáka - budiž, zastřelit manžela - stane se, ale mít vlastní dceru, tak to už je vážně vrchol všeho

Stanley1000 ( 7. listopadu 2019 17:44 )

Nu, když vezmu v potaz, jaké drakonické tresty se v Americe udělují za dobrovolný sex žáka s učiteklou, dovedu si představit, co jí hrozilo za něco, co by se dalo nazvat pokusem o znásilnění. Je, však s podivem, proč zastřelila i manžela. Důvodů může být více, ale to už by byla spekulace. A protože jako obvykle víme prd, tak nelze tento její čin a jakkoli komentovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání