Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Asistentka učitelky (51) měla sex s žákem: Užívala si ve skladu i na školním parkovišti

Autor: shp - 
28. listopadu 2019
20:53

Měla pomáhat učitelce s jejími povinnostmi a organizací. Namísto toho podle obžaloby myslela více na ukojení svých tužeb. Asistentka učitelky Tedria Fluellenová (51) z Houstonu v Texasu je obviněna, že svedla teprve šestnáctiletého žáka a měla s ním sex.

Fluellenová měla podle obžaloby s dnes už sedmnáctiletým chlapcem sex v roce 2018 hned několikrát. Scházet se měli u ní doma, ve skladu, u něj doma a k intimním radovánkám si měli zvolit i auto ženy zaparkované na školním parkovišti.

Vysoká kauce

Asistentka učitelky byla přivedena v pátek před soud, kde jí byla stanovena kauce v přepočtu téměř 93 tisíc korun. „Jde o otázku veřejné bezpečnosti, i když jde v současnosti pouze o obvinění,“ prohlásil soudce podle televizní stanice ABC 13.

Web Houston Chronicle uvedl, že Fluellenovou udala babička chlapce. Ta totiž u něj v mobilu našla erotické zprávy a fotografie. Chlapec svou o poznání starší milenku nazýval „mamkou.“ Žena možná dokonce zneužila jeho pochyb o sexuální orientaci.

Koitální sex asistentka odmítá

Nemusíš být gay,“ napsala mu. Škola, do níž chlapec chodí, plně spolupracuje s vyšetřovateli. Fluellenová zůstává ve vězení. Před soud se opět postaví 2. listopadu. Podle dokumentů se žena přiznala, že chlapci provedla orální sex, jiný pohlavní styk popřela.

Tve-svedomi ( 29. listopadu 2019 06:42 )

No fůůůj....ta vypada jak pisalci z blesku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání