Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Učitelka souložila s miliardářským synkem (15): Načapala je jeho matka

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ana - 
6. března 2018
13:24

Soukromá učitelka Natalya Nikandrová (35) čelí 4letému vězení. Při první hodině matematiky v domě ruského ropného magnáta se spustila s jeho synem (15). U sexu je načapala chlapcova matka.

Když nic netušící matka vstoupila do pokoje, nevěřila vlastním očím. Její dlouholetá kamarádka a nová učitelka v jednom si užívala sexu s jejím synkem.

Mnozí se sexy učitelky zastávají. "Kéž bych měl já takovou učitelku, když mi bylo 15 let," směje se jeden z diskutujících na sociálních sítích. Jiní žertují, že by to byla vůbec první učitelka, od které by se něco naučili. Jedno je však jasné. S takovou nadsázkou a humorem to rodina ropného magnáta nevzala.

Chlapec se sexu nebránil

Chlapec, jehož jméno zřejmě díky vlivu mocného oligarchy ruská média tají, se sexu nebránil. Byl to právě on, kdo ho inicioval, tvrdí odsouzená učitelka. To však matikářku od tvrdého trestu neochránilo. Za sex s nezletilým si odsedí 4 roky. V Rusku je totiž hranice sexuální zletilosti od šestnácti let.

Lidé na sociálních sítích upozorňují na fakt, že chlapec často zveřejňoval snímky v objetí krásných žen nebo z klubů, kde popíjel alkohol. Rodiče tak údajně o jeho bujarém životním stylu museli už dávno vědět. 

alideda ( 6. března 2018 19:52 )

no co toje moc pekne politika ....

deratizater ( 6. března 2018 16:52 )

V patnácti zdraví kluci bijou koňa každý den a sní o tom jak si jednou zasouloží čili jako rodič bych byl rád je syn není kryplík a má se čile k světu

Zobrazit celou diskusi